Suomipop Festivaalien ensimmäiset artistit julki

Suomipop Festivaalien ensimmäiset artistit julki

* Festivaaleja juhlitaan Jyväskylässä ja Oulussa 11.-13.7.2019
* Paikalla Suomen suosituimmat kotimaiset artistit
* Lavalle nousee muun muassa yllätyspaluustaan uutisoinut Bomfunk MC’s
* Kolmen päivän lippujen myynti on alkanut

 

 

Viime vuosina loppuunmyyty Suomipop Festivaali Jyväskylässä sai rinnalleen sisaren, kun Suomipop Festivaali Oulussa syntyi viime heinäkuussa. Uuden tulokkaan perjantaipäivä oli loppuunmyyty ja tapahtuma houkutteli paikalle yleisöä yhteensä 24 000. Samaan aikaan Jyväskylässä juhli ennätyssuuri 31 000 hengen yleisö. Nyt Suomen suosituin kotimaisen musiikin festivaaliperhe julkistaa tulevan kesän ensimmäiset kiinnitykset. 

Jyväskylässä ja Oulussa nähdään viime viikolla yllätyspaluullaan valtakunnalliseksi pääuutiseksi noussut Bomfunk MC’s. ”Raymond Ebanks, Gismo ja JS16 laittavat bilevaihteen silmään ja se on menoa koko yleisöllä. Tätä paluuta on odotettu toista vuosikymmentä!”, kommentoi tapahtumien promoottori Timo Isomäki.

Suomipopeissa yleisöä viihdyttävät myös Suomen kaikkien aikojen menestynein yhtye, yli 2 miljoonaa levyä myynyt suomirockmammutti Eppu Normaali, syksyllä ensimmäisen oman areenakonsertin täyttänyt supertähti SANNI, kesällä viimeisillä festarikeikoilla ennen taukoa nähtävä Juha Tapio, juuri menestyksekkään Pohjonen Alanko -konserttikiertueen sinetöinyt rock-lyyrikko Ismo Alanko sekä tuoretta tuulta popkentälle puhaltanut Ellinoora.

Suomipop Festivaalit tulevat olemaan täyteläinen annos kotimaisia musiikkia ja juhlaa. Molemmissa tapahtumissa panostetaan entisestään alueen viihtyvyyteen ja VIP-alueen palveluihin. Lisäksi kiinnostavia artistijulkaisuja on tulossa julki pitkiä talvea ja kevättä.

Tapahtumien lipunmyynti on alkanut Tiketissä ja Lippupisteessä. Myynnissä on kolmen päivän festivaali- ja VIP-lippuja. Tänä vuonna molempiin tapahtumiin on 18 vuoden ikäraja.

Liput:
3pv 119e
3pv vip 279e

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi 

www.suomipopfestivaali.fi
www.facebook.com/suomipopfestivaali/
www.facebook.com/suomipopfestivaalioulu/
@suomipopfestivaali
#suomipopfestivaali #suomipopjyväskylä #suomipopoulu 

Lisätiedot:
Nelonen Media Live Oy, tuotantopäällikkö (Jyväskylä), Anniina Havukainen, 040 138 3124‬, anniina.havukainen@nelonenmedia.fi
Nelonen Media Live Oy, tuotantopäällikkö (Oulu), Sarianna Matikainen, 045 129 2852, sarianna.matikainen@nelonenmedia.fi
Nelonen Media Live Oy, promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

 

-->