Juice-elokuvan tuorein traileri tehtiin Jenkeissä – katso lopputulos!

Juice-elokuvan tuorein traileri tehtiin Jenkeissä – katso lopputulos!

• Leffa saa ensi-iltansa jouluna
• Elokuvan soundtrack julkaistaan vinyylinä
• Maailmanensi-iltajuhlat Kuopiossa 11.12. ja Tampereella 12.12. – Kuopio lähes loppuunmyyty, Tampereelle vielä paikkoja
• Ensi-iltajuhlien iltakonserteissa esiintyy ainutlaatuinen Juice Originals – ovimyynti konsertteihin alkaa klo 20.00

Jouluna ensi-iltansa saavan Juice-elokuvan tuorein traileri on julkaistu: https://youtu.be/3z0VjjyF4go

Traileri on leikattu Los Angelesissa, jossa elokuvan tuotantoyhtiö parhaillaan työstää seuraavaa elokuvaa Juice-leffan ohjaajan Teppo Airaksisen kanssa. 

”Näytimme Juice-elokuvaa amerikkalaiselle kumppanillemme ja he innostuivat elokuvastamme niin paljon, että halusivat tehdä trailerin. Päädyin sitten tekemään tiivistä yhteistyötä Los Angelesilaisen trailerileikkaajan kanssa ja oli hienoa huomata, että hyvät tarinat kiinnostavat kulttuurieroista ja kielestä huolimatta”, tuottaja Marko Talli valottaa.

Jenkkituotantoyhtiö ei ollut aiemmin tietoinen suomalaisesta rock-legendasta, mutta teki trailerillaan vaikutuksen suomalaistuottajaan. Nyt nähtävä traileri eroaa aiemmista kotimaisista versioista muutamalla tavalla: ”Suurin ero kotimaisten ja amerikkalaisten välillä on se, että jenkit tekevät kestoltaan pidempiä ja suoraviivaisempia trailereita”, Talli kertoo.

Juice-elokuvasta julkaistaan soundtrack-vinyyli
Juice-elokuvasta julkaistaan myös kuuden biisin mini-LP -soundtrack, jossa ovat mukana legendaarisimmat Juice-klassikot kuten Heinolassa jyrää, Juankoski here I come, Marilyn, Viidestoista yö, Syksyn sävel ja Musta aurinko nousee. Biisit tulkitsee leffan päätähti Riku Nieminen. Juice Originals -orkesteria johtaa elokuvamusiikin säveltäjä Anssi Tikanmäki. Kokoonpanossa ovat mukana Juicen eri yhtyeissä vaikuttaneet muusikot Safka Pekkonen, Jari Yliaho, Juuso Nordlund, Hannu Tervaharju, Antti Tammilehto, Ila Loueranta ja Puntti Valtonen. Yhtyettä täydentävät Eemil Tikanmäki ja Eljas Tikanmäki.
Rajoitettu painos saapuu myyntiin Juice-elokuvan ensi-iltajuhliin Kuopion Musiikkikeskukseen 11.12. ja Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneelle 12.12. Levykaupoista se löytyy 14.12. 

Ensi-iltajuhlat Kuopiossa ja Tampereella
Leffaa juhlitaan Juicen kotikaupungeissa Kuopiossa 11.12. ja Tampereella 12.12. Finnkinon teattereissa esitettävän elokuvan jälkeen Kuopion Musiikkikeskuksessa ja Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella lavalle nousee Juice Originals solistinaan Riku Nieminen. Paikalla ovat Niemisen lisäksi myös muita leffan tähtiä ja tekijöitä. Ensi-iltajuhla Kuopiossa on jo liki loppuunmyyty. Tampereelle on vielä paikkoja. Kysynnän vuoksi avataan myös iltakonserttien ovilipunmyynti juhlailtana klo 20. 

Lataa traileri: https://we.tl/t-V3S6XSSFe9

LEHDISTÖMATERIAALI:
www.filmikamari.fi/pressit
Tunnus: press
Salasana: noutaja
Kuvaaja: Anna Salmisalo

TIEDOTUS:
ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi  

-->