Juice-elokuvaa juhlitaan Kuopiossa 11.12. ja Tampereella 12.12.

Juice-elokuvaa juhlitaan Kuopiossa 11.12. ja Tampereella 12.12.

* Lipunmyynti ensi-iltajuhliin alkaa ke 14.11.2018 klo 10.00
* Ensi-iltajuhlissa elokuvan ohella luvassa punaisen maton loistetta ja Juice Originals -yhtyeen ainutlaatuinen konsertti
* Elokuva saa varsinaisen ensi-iltansa 26.12., Tampereella ja Kuopiossa jo 21.12.

Tapaninpäivänä 26.12. ensi-iltansa saavaa Juice-elokuvaa juhlitaan legendan kotikaupungeissa Kuopiossa ja Tampereella näyttävin menoin. Maailmanensi-iltajuhlia vietetään Kuopiossa 11.12. ja Tampereella 12.12.

Molemmissa kaupungeissa on mahdollisuus katsoa Juice-elokuva Finnkinon elokuvateatterissa, Kuopiossa Scalassa ja Tampereella Plevnassa. Teattereiden kaikki salit on varattu Juice-elokuvalle. Ennen varsinaista esitystä paikalla voi nauttia punaisen maton tunnelmista yhdessä näyttelijöiden ja tekijöiden kanssa.

”Juice koskettaa suurta yleisöä ja siksi haluamme tarjota kenelle tahansa mahdollisuuden osallistua kutsuvierasjuhliin”, avaa elokuvan tuottaja Marko Talli.

Ensi-iltajuhlat jatkuvat leffan jälkeen Tampereella Pakkahuoneella ja Kuopiossa Musiikkikeskuksessa, joissa on luvassa ainutlaatuinen Juice Originals -konsertti. Elokuvan musiikin säveltänyt Anssi Tikanmäki johtaa orkesteria, jossa nähdään Juicen eri yhtyeissä soittaneet Jari Yliaho, Safka Pekkonen, Juuso Nordlund, Hannu Tervaharju, Antti Tammilehto, Vesa Sytelä, Puntti Valtonen, Ila Loueranta sekä Eljas Tikanmäki ja Eemil Tikanmäki. Yhtyeen solistina toimii Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen. Lisäksi lavalla vierailee Juicen pitkäaikainen muusikkokollega ja ystävä Mikko Alatalo. Illan aikana kuullaan Juicen legendaarisimpia kappaleita pitkästä aikaa liveolosuhteissa ja alkuperäisten soittajien esittämänä. Juhlimaan saapuvat myös muut elokuvan tähdet ja tekijät.

Ensi-iltajuhlien ikäraja on 18 vuotta, sillä sekä Finnkinon teattereissa että konserttipaikoissa on anniskelu. Lipunmyynti juhliin alkaa Finnkinon verkossa www.finnkino.fi keskiviikkona 14.11. klo 10.00.

Elokuvan päärooleissa nähdään Riku Nieminen ja Iida-Maria Heinonen. Nuorempaa Juhani ”Juice” Leskistä elokuvassa näyttelee 11-vuotias kuopiolainen Silmu Ståhlberg. Juicen legendaarisessa 70-luvun Coitus Int -yhtyeessä vaikuttaneen Mikko Alatalon roolin tekee Antti Tuomas Heikkinen ja Harri Rinteen puolestaan Pekka Strang. Elokuvan ohjaa Jussi- ja Cannes-palkittu Teppo Airaksinen sekä tuottaa Marko Talli. Elokuvan on käsikirjoittanut Antti Heikki Pesonen. Levittäjänä toimii SF Studios.

Juice Leskinen oli laulaja, lauluntekijä, runoilija, sanoittaja, kansantaiteilija – suomenkielisen rock-lyriikan isähahmo. Juicen elämää leimasi kuitenkin hänen oma rakkauselämä. Kaikki muu; viina, sanoitukset ja maine tulivat sen sivutuotteena. Elokuva kertoo tarinan rakkauden ammattilaisesta, miehestä, joka tunsi syvästi ja äärettömän herkästi, mutta haavoitti monia, myös itseään.

Juice – ensi-iltajuhlat

Kuopio 11.12.2018
Elokuva: Finnkino Scala, Ajurinkatu 16, Kuopio
Ovet klo 18.30, näytös klo 19.15
Konsertti: Kuopion Musiikkikeskus, Kuopionlahdenkatu 23, Kuopio
Ovet klo 20.45, ohjelma klo 21.30

Tampere 12.12.2018
Elokuva Finnkino Plevna, Itäinenkatu 4, Tampere
Ovet klo 18.30, näytös klo 19.15
Konsertti: Pakkahuone, Tullikamarin aukio 2, Tampere
Ovet klo 20.45, ohjelma klo 21.30

Elokuvan kesto 105min

Liput:
alkaen 35e

Lipunmyynti:
www.finnkino.fi

Ensi-iltajuhlan ikäraja: K-18 

LEHDISTÖMATERIAALI:
www.filmikamari.fi/pressit
Tunnus: press
Salasana: noutaja
Kuvaaja: Anna Salmisalo

TIEDOTUS:
ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi 

-->