Jurassic Rock ja Piknik keräsi yhteensä 19 500 kävijää

Jurassic Rock ja Piknik keräsi yhteensä 19 500 kävijää

Jurassic Rockin pääesiintyjä The Offspringin veto oli kuuma, kuumempi, kuumin
Jurassic Piknik teki kävijäennätyksen

Viikonlopun aikana juhlittu Jurassic Rock ja Piknik keräsi Kenkäveronniemeen kaiken kaikkiaan 19 500 iloista juhlijaa. Pääosin aurinkoisessa ja helteisessä kelissä juhlitussa Jurassic Rockissa oli perjantain ja lauantain aikana 16 000 kävijää ja sunnuntain koko perheen Jurassic Piknik teki kävijäennätyksen keräten Kenkäveronniemeen 3 500 kävijää. Suuremmilta järjestyshäiriöiltä vältyttiin ja tunnelma oli kautta viikonlopun äärimmäisen hilpeä.

Jurassic Rockin kohokohtiin kuuluivat ehdottomasti perjantaina yleisöä laulattanut JVG ja viimeistä kertaa tänä kesänä isolla ja näyttävällä tuotannolla esiintynyt Apulanta, lauantaina kautta aikojen kovin Stam1na keikka, Haloo Helsinki! –pyrospektaakkeli sekä kirsikkana kakussa odotettu pääesiintyjä The Offspring. Jenkkibändin aikana kenttä oli täpötäynnä innokkaita juhlijoita ja yleisö oli bändin lumoissa keikan alusta loppuun.

Toista kertaa järjestetty Jurassic Piknik oli yleisömenestys ja Antti Tuiskun loistava live-esiintyminen villitsi yleisön täysin. Jari Sillanpään vitsit purivat yleisöön ja hurmaava tähti oli erittäin tyytyväinen keikkaansa. Keikkaa voidaan huoletta pitää kenraalina stadionkeikkaan.

”Iso kiitos yleisölle, paras Jurassic Rock ja Piknik ikinä! Meillä oli töissä hauskaa, mikä heijastui suoraan yleisöön ja esiintyjiin. Leirintäspesiaali otettiin avosylin vastaan. Bellyjam, dj:t, livemusiikki ja leirintälohkot toimivat loistavasti. Alueella majoittui tuhansia festivaalivieraita. Tästä on enemmän kuin hyvä jatkaa, ensi vuotta suunnitellaan jo kovaa vauhtia. Jos tässä ottaisi yhden Jurassic Alen ja huomenna jatketaan töitä”, kommentoi onnellinen mutta väsynyt promoottori Jukka Holmstedt.

Jurassic Rock ja Piknik juhlitaan ensi vuonna 5.-7.8.2016.

www.jurassicrock.fi
www.jurassicrock.fi/site/piknik
www.facebook.com/jurassicrockfestival

#jurassicrock
#jurassicpiknik