Sami Hedberg tekee Suomen ensimmäiset ikärajattomat stand up -hallikeikat

Sami Hedberg tekee Suomen ensimmäiset ikärajattomat stand up -hallikeikat

* Helsingin Jäähalli su 27.9. ja su 29.11.
* Ennakkolipunmyynti alkaa ma 17.8. klo 9

Haasteita pelkäämätön Suomen suosituin stand up -koomikko Sami Hedberg on ensimmäinen kotimainen koomikko, joka nousee jäähallin lavalle ikärajattomassa stand -up -illassa. Tämä toteutuu Helsingin Jäähallissa sunnuntaina 27.9. Hedberg aikoo tehdä vastaavan esiintymisen toistamiseen sunnuntaina 29.11.

”Kyseessä ei ole pelkästään lasten show vaan esitys sopii kaikenikäsille. Tulen pitämään siitä huolen, että tunnelma pysyy erinomaisena halliolosuhteissa, jotka ovat tulleet testattua ja hyväksi havaittua muun muassa Stand Up All Starsin yhteydessä”, Sami kommentoi.

Ensimmäistä kertaa kotimaisessa stand upissa avautuu mahdollisuus, että koko perheet pääsevät stand upin äärelle. Koska toive on tullut suoraan koululaisilta, Sami Hedberg haluaa vastata kutsuun myöntävästi ja samalla viedä esiintymiset mahdollisimman mittaviin puitteisiin, jäähalliin. Esitykset alkavat molempina iltoina klo 19 ja kestävät reilun tunnin. Ikärajattomat keikat soveltuvat kaikenikäisille. Lipunmyynti keikoille alkaa maanantaina 17.8. klo 9  Lippupisteessä.

Sami Hedberg tavoitteli juuri painonpudotusennätystään ja saavutti maagisen alle 100 kilon vaakalukeman. Lisäksi hänellä on käynnissä Guinnessin maailmanennätysyritys. Hän aikoo tehdä eniten yli tunnin mittaisia keikkoja eli yhteensä yli 200 vuoden aikana. Hedbergin keikkakalenteriin on merkitty tälle vuodelle 365 keikkaa. Koko huima vuosi huipentuu Hartwall Arenalle pe 11.12.

Esitykset:
su 27.9. ja su 29.11.

Lipunmyynti:
Lippu.fi

Liput:
Lastenliput alkaen 10 eur (3-17-vuotiaat, alle 3-vuotiaat sylilapset eivät tarvitse lippua)
Perusliput 25-40 eur
Perhelippu alkaen 90 eur (sis. kaksi aikuista ja kaksi lasta)

 

www.the365.fi
www.samihedberg.com