Näsilinnaan 10 000 euron samppanjapullo – ensiesittely Näsilinnan venetsialaisissa 28.-29.8.

Näsilinnaan 10 000 euron samppanjapullo – ensiesittely Näsilinnan venetsialaisissa 28.-29.8.

HARVINAINEN 10 000 EURON SAMPPANJAPULLO MYYNNISSÄ TAMPEREEN NÄSILINNASSA – ENSIESITTELYSSÄ VENETSIALAISISSA 28.-29.8.2015

* Tapahtuman perjantain pääesiintyjä on Helsingin Juhlaviikkojen Huvilateltan loppuunmyynyt Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani & Orchestra Baobab (SEN), lauantaina lavalle nousee tunnettu Pink Floyd -cover-yhtye Pulse
* Tampere Food Club tuo tarjolle houkuttelevan ruokavalikoiman
* Ilotulitus ja puhallinorkesterin konsertti Ratinassa la 29.8.

Elokuun lopulla Tampereen Näsilinnaan saapuu myyntiin yksi Suomen kalleimmista ja harvinaisimmista samppanjoista, ainoa Suomessa myynnissä oleva kuuden litran Dom Perignon Mathusalem, vuosikertaa 1995 ja hinnaltaan 10 000 euroa. Näsilinna on Dom Perignonin ensimmäinen ravintola Suomessa, jossa saatavilla on maan kattavin Dom Perignonin samppanjalista. Asiakkaat pääsevät näin ollen nauttimaan maineikkaita samppanjaklassikoita ja harvinaisempia herkkuja, kun Dom Perignonin tuotteiden vuosikerrat vaihtelevat aikakausilta 1969-2005.

Tarjolla on perinteisen Dom Perignon Blanc samppanjan lisäksi myös Dom Perignon Rose samppanjaa. Osa samppanjoista löytyy myös magnum-koossa sekä Näsilinnan venetsialaisten yhteydessä esiteltävä ja myyntiin tuleva Suomen ainoa kuuden litran Dom Perignon, Vintage 1995 Blanc 600 cl samppanjapullo.

”Näsilinna on Dom Perignolle sopivin paikka, jossa voimme toteuttaa Pohjoismaiden laajimman valikoimamme. Tasokas ja historiallinen Näsilinna antaa upeat puitteet samppanjaklassikoille ja -harvinaisuuksille”, toteaa Dom Perignonin edustaja Timo Koivunen.

”Halusimme vastata yhä kasvavaan samppanjan kysyntään tuomalla tarjolle Pohjoismaiden laajimman valikoiman maailman kuuluisinta samppanjaa. Olen odottanut pitkään alkavaa yhteistyötämme”, toteaa Koskiravintolat Oy:n Teemu Aaltonen.

Dom Perignonin Näsilinnalle lahjoittama Ambassador-laatta paljastetaan Näsilinnan venetsialaisissa pe 28.8. klo 18.45.

Tarjolla street foodia, marokkolaista eksotiikkaa ja loppukesän parhaita makuja
Samppanjan ohella asiakkaat pääsevät nauttimaan maistuvista herkuista, kun Tampere Food Club tuo tarjolle ruokaherkkuja laajaan makuun. ”Hotstreetdogz, eli kauppahallin 4 Vuodenajan Yoni ja Darren paistavat Tampereen parhaat ja isoimmat hodarit, jotka ovat oman makkaratiskin artesaanituotantoa. Chef Santerin ’Terveisiä Marokosta’ -menu yhdistelee eksoottisia Pohjois-Afrikan makuja suomalaisiin juureksiin ja loppukesän maan antimiin. Tarjolla on herkullisen mausteista kasvisruokaa”, kommentoi Chef Santeri.
Kokkailun ohella kokit lupaavat hoitaa ruokapuolen dj-hommat ja viihdyttää juhlakansaa tunnelmaan sopivilla rytmeillä ja soundeilla.

Ohjelma
Näsilinnan venetsialaisten perjantain 28.8. pääesiintyjänä nähdään edellisiltana (27.8.) Helsingin Juhlaviikoilla Huvilateltan jo ennakkoon loppuunmyynyt Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani & Orchesta Baobab (SEN). Lauantaina huikean keikan valoineen tarjoaa Pink Floyd -cover-yhtye Pulse. Heitä lämmittelee Takomo Percussion, joka yhdistelee lyömäsoittimet, tanssimusiikin ja visuaalisen show’n.
Lauantaina Ratinan suvannossa saadaan nauttia noin 150-jäsenisen Pirkanmaan Puhallinorkesterin soitosta. Tämän jälkeen suvannon täyttää pyrotekninen show.

Ohjelma ja aikataulut:
http://www.tampereelle.fi/venetsialaiset_etusivu.html

Liput:
https://www.tiketti.fi/