Jussi Hakuliselta sooloalbumi "Tähtipölyä" 6.10. – "Pelkuri" single 23.8.

Jussi Hakuliselta sooloalbumi "Tähtipölyä" 6.10. – "Pelkuri" single 23.8.

Suomen eturivin säveltäjä ja sanoittaja Jussi Hakulinen on palannut esittämään kappaleitaan niin levyllä kuin livenä. Miehen tuorein sooloalabumi julkaistaan 6.10. ja tätä ennakoi ”Pelkuri” -single, jonka Hakulinen tulkitsee yhdessä toisen porilaisen säveltäjä-sanoittajan Noora Tommilan kanssa. Tommila on tuttu Eleonoora Rosenholm pop-yhtyeestä. Singlen digijulkaisu on 23.8.
Laulu on vahva, tunteellinen balladi, joka kertoo avioerosta ja kyvyttömyydestä auttaa siinä toista. Edellinen single ”Motti” puolestaan kertoi tarinan isästä ja sodasta. Nämä raottavat materiaalin laajuutta, jota Jussi Hakulisen tuleva soolo pitää sisällään. Viisi sooloalbumia julkaissut Yö-yhtyeen hittinikkari teki yhden levyn myös Kinsky-bändinsä kanssa (v. 1986). Lisäksi hän on julkaissut kaksi kokoelmaa.

Hakulinen toimi Yön alkuaikoina bändin kosketinsoittajana, mutta erosi yhtyeestä vuonna 1985. Hän palasi tekemään Yölle kappaleita vuonna 1990 ja on siitä lähtien toiminut Suomen eturivin bändin hovisäveltäjänä ja -sanoittajana. Hakulisen kynästä ovat syntyneet mm. Joutsenlaulu, Rakkaus on Lumivalkoinen ja Loisto.