Viihteelle!-valmennus Akun Tehtaalla 1.-3.10.2010

Viihteelle!-valmennus Akun Tehtaalla 1.-3.10.2010

Viihteelle!-valmennus järjestetään Akun Tehtaalla, Tampereella perjantaista sunnuntaihin 1.-3.10.2010. Valmennus antaa tietoa, taitoa ja valmiuksia musiikkialalle pyrkiville ja siinä jo toimiville bändeille, artisteille ja sidosryhmille.

Kolmipäiväinen tapahtuma jakautuu kahteen osaan, kaikille avoimeen maksuttomaan yhden päivän tietoiskuun (perjantai) ja toimiville bändeille tarkoitettuihin maksullisiin kahden päivän workshopeihin (lauantai-sunnuntai).

Perjantain osuuden avaa kitaristi, Akun Tehtaan tuotantopäällikkö Juha Torvinen, joka luo katsauksen illan ohjelmaan. Kevyen alustuksen jälkeen puheenvuoron saa suomalaisen musiikin tiedotuskeskuksen Fimicin toiminnanjohtaja Jutta Jaakkola, joka johdattelee kuulijat musabisneksen alkeisiin ja käsiteviidakkoon. Ohjelmamyynnistä ja esiintymisestä luennoi Warner Music Liven toimitusjohtaja Samppa Hartikainen. Millaisia artisteja musiikkiyhtiöt hakevat ja kiinnittävät, miten ylipäätään lähestyä ja mitä sen jälkeen, kun yhteistyöstä on sovittu? Artistikiinnitysprosessia, A&R / tuotantopäällikön työtä, hahmottaa kuulijoille Warner Music Finlandin Asko Kallonen. Loppupuheenvuoron käyttää ProPromotionin Taija Holm, joka valottaa, miten artistin medianäkyvyyttä suunnitellaan ja toteutetaan. Luvassa on annos musiikin markkinointia ja promootiota.

Bändeille tarkoitettu kaksipäiväinen, maksullinen workshop käynnistyy lauantaina. Kouluttajina toimivat alan huippuosaajat, joiden opastuksella bändeillä on mahdollisuus studio-, PA- ja monitorityöskentelyyn. Hinta 50 euroa / jäsen / la-su. Maksu maksetaan paikan päällä valmennuksessa lauantaina.

Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, jonka voi tehdä nettisivuilla: http://www.viihteellevalmennus.fi/

Valmennus järjestetään yhteistyössä Luovan Tampereen ja Pirkanmaan Taidetoimikunnan kanssa.