Jussi Selon sooloalbumin kansi ja biisilista julki – albumi kaupoissa 7.3.12!

Jussi Selon sooloalbumin kansi ja biisilista julki – albumi kaupoissa 7.3.12!

SeloJussi_NeferNefer_booklet12.inddUniklubin laulajana tunnettu ja Nelosen Kuorosodan voittanut Jussi Selo julkaisee debyyttisoolonsa 7.3.2012. Albumilta on irrotettu jo kaksi singleä ”NeferNeferNefer” ja ”Viimeiseen hengenvetoon”, jotka ovat saatavana digikaupoista. Kappaleista on kuvattu myös videot Egyptissä.

”NeferNeferNefer-albumi on musiikillinen seikkailu eri musiikkityylejä ja sävyjä rohkeasti sekoitellen. Koko projekti on ollut mahtava kokemus, koska olen saanut kokeilla erilaisia juttuja luovien ihmisten kanssa. Kansitaidetta myöten ollaan lähdetty siitä, että nyt tehdään jotain, mikä tuntuu ja näyttää hyvältä. On ollut ennen kaikkea puhdistavaa tehdä musiikkia vain fiilispohjalta ilman, että harteilla olisi ulkopuolisia paineita. Musiikkia on mukava tehdä”, kommentoi Jussi Selo.

Selon sooloalbumin kannen on suunnittellut Anna Hiltunen. Tulevan albumin biisejä on mahdollisuus kuulla myös livenä, sillä Jussi lähtee karavaaninsa kanssa tien päälle. Keikkalista julkistetaan myöhemmin.

Biisilista:
1. Kuninkaat
2. Nefernefernefer
3. Viimeiseen hengenvetoon
4. Sisko ja Veli
5. Taivas on kiinni
6. Ohi viikatteen
7. Pöly
8. Varjoista vapauteen
9. Lennossa
10. Älä päästä minua pois
11. Murtunut

Katso ”NeferNeferNefer” -video: http://www.youtube.com/watch?v=JsfQKPnGG-g
Katso ”Viimeiseen hengenvetoon” -video: http://www.youtube.com/user/nefernefernefervevo#p/a/u/0/-YohjGwA2Wg