Insomnium tekee Suomessa kolme keikkaa 1.-3.3.2012

Insomnium tekee Suomessa kolme keikkaa 1.-3.3.2012

Joensuulainen Insomnium julkaisi marraskuussa 2011 viidennen pitkäsoittonsa ”One For Sorrow”. Yhtyeen taidokas melodinen ja melankolinen musiikki kaikessa ylhäisyydessään ja brutaaliudessaan iski kuulijoihin – albumi oli arvostelumenestys kaikkialla ja debytoi ilmestymisviikollaan Suomen albumilistan sijalla #6. Yhtye soitti kaksi loppuunmyytyä keikkaa kotimaassaan levyn julkaisun tiimoilta ennen kuin suuntasi kiertämään Eurooppaa Before The Dawn ja MyGrain -yhtyeiden kanssa. Nyt yhtyeellä on viimein mahdollisuus päättää kotimaisten fanien odotus, sillä se keikkailee maaliskuussa Tampereella 1.3. Jyväskylässä 2.3. ja Helsingissä 3.3.

Laulaja/ basisti Niilo Sevänen kommentoi:

”Mukavaa on päästä tekemään Suomen keikkoja, kun Euroopan kiertueen jälkeen on nyt vedetty hetki huilia. Tarkoitus on tarjoilla jengille uusia ja vanhoja hittejä sopivassa paketissa – ja tällä kertaa luvassa on myös muutamia harvemmin livenä kuultuja biisejä. Oman mausteensa keikkoihin tuo totta kai myös se, että Vanhalan Markus on nyt vakijäsenenä messissä ensimmäistä kertaa Suomessa. Siellä saattaa jokunen vanha soolo saada uuden sovituksen Kymin kultasormen käsittelyssä. Luvassa siis suuria tunteita koko rahan edestä!”

”One For Sorrow” albumi on otettu hyvin vastaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin keräten ylistäviä arvioita. Raskaanrokin erikoislehden Infernon tekijöiden vuosittaisessa äänestyksessä Insomnium ”One For Sorrow” albumi nousi kirkkaaksi ykköseksi jättäen taakseen mm. Nightwishin, Michael Monroen ja Amorphiksen kaltaiset konkarit. Insomnium nappasi vuosi sitten Finnish Metal Awardseissa Vuoden Albumi- ja Vuoden Bändi -palkinnot. Yhtye on ehdolla myös tänä vuonna ja äänestämällä 31.1. mennessä voit auttaa bändiä nappaamaan palkinnot toistamiseen. Ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ

KEIKAT:
1.3. Tampere, Klubi
2.3. Jyväskylä, Lutakko
3.3. Helsinki, Virgin Oil

http://www.insomnium.net/
https://www.facebook.com/insomniumofficial