Jussi69 yhteistyöhön Suomen suurimman keikkakalenterin kanssa

Jussi69 yhteistyöhön Suomen suurimman keikkakalenterin kanssa

Muusikko, mediapersoona ja tuore ravintolayrittäjä Jussi69 on solminut markkinointisopimuksen keikkakalenteri Metelin kanssa. Metelin uudelleenlanseeraus alkaa Jussi69:n tähdittämällä videolla.

Helsingin Hard Rock Cafessa kuvatulla videolla Jussi69 saapuu omalle keikalleen vääränä päivänä. Baarimikko ojentaa suosikkirumpalia, joka menettää lopussa hermonsa. Linkki videoon löytyy alta.

Meteli on kaikissa selaimissa ja kaikilla alustoilla toimiva palvelu, josta löytyy kattavasti Suomen keikat. Erityisesti mobiilikäyttöön tarkoitetusta palvelusta löytyy yli 5000 keikkapaikkaa ja noin 15000 artistia, joiden konserttitietoja voidaan hakea esimerkiksi kaupungin tai ajankohdan mukaan.

”Meteli on artistin asialla, joten olen mielelläni kampanjassa mukana. Toivotaan, että jengi löytää Metelin vielä paremmin ja ennen kaikkea keikkatarjonnan – konsertteihin päätyen. Nykypäivän artistille keikkailu tuo ison osan leivästä”, Jussi69 kommentoi.

Meteliä käyttää tällä hetkellä noin 100 000 henkilöä viikossa ja palvelun tuottaja on musiikkimedioista tunnettu Pop Media. Meteli löytyy osoitteesta meteli.net.

KATSO JA LATAA VIDEO YOUTUBESTA: https://youtu.be/E75op-5FGdE