Juva Rokkaa -festareilla Cheek, Haloo Helsinki! ja Jenni Vartiainen

Juva Rokkaa -festareilla Cheek, Haloo Helsinki! ja Jenni Vartiainen

Juvalla, Juva Campingilla, järjestetään toista kertaa 4-5.7.2014 Juva Rokkaa -festari. Viime kesänä järjestetty tapahtuma sai yleisöltä erittäin positiivisen vastaanoton, mikä innoitti järjestäjiä jatkamaan.itcertland
Lavalle nousevat suomalaiset huippuartistit ja yhtyeet. Lauantaina tapahtumassa esiintyy Suomen tämän hetken ylivoimainen ykkönen, Cheek. Perjantain pääesiintyjän paikalla nähdään niin ikään supersuosittu Jenni Vartiainen.

 

Esiintyjät

Perjantaina, 4.7. esiintyvät Jenni Vartiainen, Popeda, Viikate sekä illan aloittava, juvalainen Luonteri Surf-yhtye.

Lauantaina 5.7. lavan valtaavat Cheek, Haloo Helsinki!, Neljä Ruusua, Kotiteollisuus, Francine ja juvalainen Dreamferno.

 

Juva Rokkaa-tapahtuman taloudellisen vastuun kantaa juvalainen Jii Pee -Lomat Ky, joka myös vastaa Juva Campingin toiminnasta. Yhteistyökumppaneina ovat mukana mm. Juvan Kunta. Tapahtuman promoottorina jatkaa Vesa Kontiainen.

 

”Cheekin keikka on herättänyt hurjan paljon kiinnostusta, mikä ei kylläkään ole yllätys. Sen verran suosittu hän on. Esiintyjälista vaihtui viime kesään verrattuna huomattavasti, sillä vain yksi bändi on sama eli Popeda”, sanoo Vesa Kontiainen ja jatkaa:

”Esiintyjälista on toivottu ja erittäin kova. Olen hyvin tyytyväinen, että kyseiset artistit saapuvat Juvalle esiintymään. Jenni Vartiainen ja Haloo Helsinki! vierailevat ensimmäistä kertaa paikkakunnalla. Cheekin keikka on lauantaina alkuillasta, mikä on nuoremmille faneille hyvä asia. Juvan kesälle tämä on hieno juttu. Liput kannattaa ostaa hyvissä ajoin, sillä nyt on sellainen kutina, että ne liikkuvat aika hyvin tänä vuonna. ”

 

Tapahtumaan odotetaan perjantaille yli 2500 kävijää ja lauantaina 3000-3500.
1Y0-A16

 

Ennakkolipunmyynti: Ennakkolippujen myynti alkaa keskiviikkona 12.2.2014. Päiväkohtaiset liput ennakkoon 32 euroa ja portilta 35 euroa. Kahden päivän yhteislippuja myydään vain ennakosta 58 euron hintaan. Nettitilauksen lipuista voi tehdä osoitteesta www.juvarokkaa.fi.

 

Ennakkomyyntipaikat:

Juva: Osmotex

Mikkeli: S-Stella ja Prisma

Savonlinna: Sokos ja Prisma

Varkaus: Suomalainen Kirjakauppa

Pieksämäki: Pieksän Kirja

 

Portit:

Perjantaina klo 18.30 -02.00.

Lauantaina klo 16.00-02.00.

 

Ikäraja: Juva Rokkaa -festareille ei ole ikärajaa.

 

JUVA ROKKAA, JUVA CAMPING, 4-5.7.2014

 

Lisätietoja:

www.juvarokkaa.fi