Provinssiin The Prodigy (UK), Brittilistan ykkönen Rudimental (UK) ja Brittisensaatio M.I.A. (UK)

Provinssiin The Prodigy (UK), Brittilistan ykkönen Rudimental (UK) ja Brittisensaatio M.I.A. (UK)

Kotimaisia uusia kiinnityksiä viime vuoden pop-tulokas Sanni, Suomen euroviisuedustaja Softengine ja rautalankametalliyhtye Viikate

Yksi maailman johtavista konemusiikkiyhtyeistä The Prodigy saapuu Provinssiin. Viimeksi vuonna 1997 Törnävänsaaren ekstaasiin ruoskineen yhtyeen isoimpia hittejä ovat ”Voodoo people”, ”Smack My Bitch Up”, ”Firestarter”, ”Breathe”, ”Omen” ja ”No Good (Start the Dance)”. Uutta materiaalia yhtye on vihjannut julkaisevansa vielä ennen kesää. Kolmikko pokkasi vuonna 2012 European Festival Awardseissa ”Headliner of the Year” -pystin. Kovassa live-iskussa oleva yhtye tekee 17 vuoden jälkeen näyttävän paluun Seinäjoelle.

Brittilistaykkösiä niin sinkuillaan kuin albumillaankin kerännyt Rudimental saapuu vahvistamaan Provinssin ohjelmistoa. Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva elektronisen tanssimusiikin eri tyylilajeja sekoitteleva nelikko on kerännyt Youtubessa oli 60 miljoonaa katselukertaa ja Spotifyssakin yli 20 miljoonaa kuuntelua.

Festivaalin kolmas brittikiinnitys on muusikko ja elokuva-ammattilainen, srilankalaistaustainen M.I.A., joka yhdistelee musiikissaan taitavasti eri tyylilajeja hip hopista ja räpista funkiiin sekä elektroon. ”Paper Planes”, ”Jimmy” ja ”Bad Girls” -hiteistään tunnettu artisti julkaisi viime vuoden lopulla tuoreimman ”Matangi” -albuminsa, jonka inspiraation lähteenä laulaja on kertonut toimineen musiikin ja oppimisen hindujumala Matangi.

Provinssissa nähdään 19-vuotias, lukuisilla radiohiteillä ja livekeikoilla hurmannut lahjakas pop-tähti, säveltäjä-sanoittaja-tuottaja Sanni ja rautalankametallin kärkiairue Viikate.
Provinssirock haluaa onnitella paikallista yhtyettä Softengineä UMK:n voitosta ja euroviisuedustajan paikasta toivottamalla yhtyeen tervetulleeksi esiintymään festivaaleille.

Provinssirock, Seinäjoen Törnävänsaari, 27.-28.6.2014.
Ohjelma: The Prodigy (UK), M.I.A. (UK), Rudimental (UK), Dropkick Murphys (US), NONONO (SE), Karnivool (AUS), North Mississippi Allstars (US), Kolmas Nainen, Cheek, Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki!, Turmion Kätilöt, Viikate, Risto, Sanni, Softengine.

Liput:
2 päivää alkaen 95 euroa
24H liput (sis. 2 päivän festivaalilipun ja leirinnän Camp Provinssissa to-su) alkaen 120 euroa. Tämä paketti myynnissä vain Provinssirockin lippukaupassa!
Hotellipaketti kahdelle (sis. hotellimajoitus kahdelle 27.-29.6. ja 2 kpl kahden päivän festivaalilippuja) alkaen 390 euroa. Tämä paketti myynnissä vain Provinssirockin lippukaupassa!

Lisää muitakin eri majoitusvaihtoehtoja, tulossa myyntiin talven ja kevään aikana! Seuraa sivustoja:
www.provinssirock.fi
www.epmatkailu.fi

Lipunmyynti:
www.provinssirock.fi
www.lippu.fi
www.tiketti.fi

Lisätiedot:
www.provinssirock.fi
www.facebook.com/provinssirock
www.twitter.com/provinssirock