Juva Rokkaa -festareilla Suomen ykkösnimet

Juva Rokkaa -festareilla Suomen ykkösnimet

Heinäkuun 1.-3. päivä rokataan neljättä kertaa järjestettävillä Juva Rokkaa -festareillä Juvan Juva Campingilla. Esiintyjäkaarti on Suomen kärkikaartia.

Perjantaina 1.7 esiintyvät Eppu Normaali, JVG, Robin ja Neljä Ruusua. Trubalavalla esiintyy Popteekki. Festivaalialue on avoinna klo 18.00-02.00.
Lauantaina 2.7. lavalle nousevat Antti Tuisku, Kaija Koo, SANNI, Popeda, Klamydia ja Chisu. Trubalavalla esiintyy Mika Sundqvist. Festivaalialue on avoinna klo 15.00-02.00.
Sunnuntaina 3.7. vietetään Juva Rokkaa -jatkoja sekä Osuuskauppa Suur-Savon 100v. Piknikiä. Tuolloin esiintyjinä ovat Jari Sillanpää sekä Neljänsuora.
Festivaalialue on avoinna klo 13.00-17.00.

Lippujen ennakkomyynti on ollut hyvin vilkasta. Kaikissa myyntipisteissä on kuitenkin vielä saatavana perjantain ja lauantain sekä kahden päivän yhteislippuja. Kahden päivän yhteislippuja myydään vain ennakosta.

”Lippuja on saatavilla ennakkomyyntipisteissä aina tapahtumaan saakka. Yleisön on hyvä muistaa tulla hyvissä ajoin. Toivomme, että yleisö seuraa opasteita ja järjestyksenvalvojien ohjeita sekä tuo mukanaan iloista mieltä ja pilkettä silmäkulmassa”, sanoo festivaalin promoottori Vesa Kontiainen.

Ennakkomyyntipaikoissa lipunmyynti jatkuu festivaaleihin saakka. Festivaalit juontaa Radio City Etelä-Savon Mika Kuha. Juva Rokkaa -festareille ei ole ikärajaa.
Tapahtumasta kaikki olennainen tieto löytyy: www.juvarokkaa.fi.

4. JUVA ROKKAA 1-3.7.2016
JUVA, JUVA CAMPING