Hämeenlinnan kesä huipentuu Wanaja Festivaliin – tapahtuma tuo kaupunkiin Robinin, J.Karjalaisen, Antti Tuiskun ja Popedan

Hämeenlinnan kesä huipentuu Wanaja Festivaliin – tapahtuma tuo kaupunkiin Robinin, J.Karjalaisen, Antti Tuiskun ja Popedan

bd4582da7a008fe0cafbe29de5a65318

Heinäkuun lopulla 22.-24.7. järjestettävä Wanaja Festival -puistofestivaali kokoaa jälleen luonnonkauniiseen Linnanpuistoon Hämeenlinnaan monituhatpäisen festivaaliyleisön. Hämeenlinnan kesään vakiintuneen rock-festivaalin ohjelma on perinteisesti painottunut parjantain ja lauantain iltatapahtumiin. Nyt näiden lisäksi ohjelmaa on jo lauantaina päivällä, kun Juha Tapio ja Tilhet, pajut ja muut -yhtye esiintyvät klo 11.50 alkaen. Koko tapahtuma huipentuu sunnuntaina Robinin päiväkeikkaan klo 13.00.

Wanaja Festivalin Puisto- ja Rantalavoilla nähdään Suomen kirkkaimmat pop-rock -tähdet kuten J.Karjalainen, Antti Tuisku, Popeda, Reckless Love, Anssi Kela, Roope Salminen & Koirat, Helsingin vampyyrit The 69 Eyes sekä ysäripoppoo Aikakone.

Hämeenlinnaan saapuu myös kotimaisen rapin kuumin kärki, stadioneita täyttävä JVG”Pämppää” -hitillään breikannut Teflon Brothers, radiohiteistään tuttu Nikke Ankara ja koko genren kunkku Cheek. Wanaja Festivaleilla on mahdollisuus kokea myös Eläkeläisten legendaarisen hulvaton show. Tapahtuman juontajana toimii radiojuontajana ja Scandinavian Hunks -yhteyksistään tunnettu Esko Eerikäinen.

Festivaalialueella vieraita viihdyttää myös moninainen ohjeisohjelma. Puuhaa riittää rodeohärän, sumopainin, vekkulitikkaiden, voimalekan ja roikkumispelin parissa. Ruokatarjonnan puolella on herkullisia ja monipuolisia vaihtoehtoja, kun padat ovat kuumina American Grillissä, Kalaravintolassa, Beef & Pork Festival Grillissä, American Burger Food Truckissa ja perinteisessä Festarigrillissä.

Festivaaliin kohoaa myös ennennäkemätön VIP, jossa vieraat voivat rentoutua paljussa ja nauttia erikoismenusta sekä kylmistä kesäjuomista. Tapahtuman VIP- ja peruslippujen ennakkomyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

www.wanajafestival.fi
Facebook Event