Suomen suurin iskelmäfestivaali starttaa huomenna

Suomen suurin iskelmäfestivaali starttaa huomenna

* Iskelmä Festivaali 2016 torstaista lauantaihin 30.6.-2.7. *

ad4ff6d82e17a609e4ee896ae2e95b9a

Kolmipäiväinen Iskelmä Festivaali alkaa huomenna torstaina Jämsän Himos Parkissa. Viime vuonna kävijäennätyksen tehnyt tapahtuma toi Keski-Suomen luonnonkauniisiin järvimaisemiin paikalle 35 000 eri ikäistä festivaalivierasta. Kävijäodotukset ovat tänäkin vuonna samaa luokkaa.

”Iskelmä poikkeaa yleisörakenteeltaan kaikista muista Himoksen juhlista, sillä ikähaitari on laajin mahdollinen. Sulassa sovussa ovat niin nuoret aikuiset kuin seniorit”, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Iskelmä Festivaaleilla esiintyvät tunnetusti kotimaan kiinnostavimmat artistit muun muassa Juha Tapio, Neljänsuora, SANNI, Elastinen, Paula Koivuniemi ja Apulanta. Kolmella lavalla ja Himos Areenassa soitto soi yhteensä yli 40 eri yhtyeen ja artistin toimesta. Lisäksi tanssilavalla on artistien keikkojen lisäksi mahdollisuus oppia tanssin saloja, kun tarjolla on niin bailatinon, valssin kuin salsankin alkeiskursseja.

Iskelmä Festivaali järjestetään nyt kahdeksatta kertaa. Jokaisessa festivaalissa esiintynyt Paula Koivuniemi kommentoi: ”Tapahtuma on minulle erittäin tuttu ja läheinen. Järjestelyt ovat aina huippuluokkaa ja sinne on kiva tulla. Himos sijaitsee keskeisellä paikalla Suomea, joten on mukavaa, että yleisöä kerääntyy laajalta alueelta. Olen iloinen, että musiikkigenrejen rajat ovat lähentyneet ja Iskelmässä voivat esiintyä perinteisten iskelmäartistien lisäksi myös rockin ja popin edustajia. Musiikki yhdistää meitä kaikkia!”. Koivuniemi iloitsee myös siitä, että Iskelmä elää näin vahvaa kautta ja alan tapahtumat keräävät nimekkäät esiintyjät.

Lipunmyynti tapahtumaan käy vilkkaana Tiketissä ja Lippupisteessä. Alueen mökit on täyteen varattu, mutta leirintäalueelta löytyy vielä sähköttömiä caravanpaikkoja sekä telttapaikkoja.

http://www.iskelmafestivaali.fi/
@iskelmäfestivaali
#iskelmäfestivaali