Juva rokkaa lähestyy!

Juva rokkaa lähestyy!

• Juvalla rokataan tulevana viikonloppuna, esiintyjinä muun muassa Kaija Koo, Juha Tapio, Popeda ja Ellinoora
• Yli 70-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta

 

Juvalla rokataan kuudetta kertaa 29.6- 30.6.2018. Juva Campingilla järjestettävän Juva rokkaa -festivaalin esiintyjäkaarti on Suomen kärkikaartia.

Perjantaina 29.6. esiintyvät Juha Tapio, Kaija Koo, JVG ja Evelina. Uutuutena alueella on anniskeluteltan diskoalue, jossa perjantaina yleisöä tanssittaa DJ Haraldin Aikamatka.

Lauantaina 30.6. lavalle nousevat Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Popeda, Klamydia, Ruoska, Jarkko Ahola, Ellinoora ja Arttu Lindeman. Anniskeluteltassa tanssittaa A-Team.

Lippujen ennakkomyynti on ollut vilkasta. Kaikkia lipputyyppejä on kuitenkin yhä saatavilla. Ennakkomyynti jatkuu aina festivaaleihin saakka.
”Lippukauppa on ollut jopa vilkkaampaa kuin vuosi sitten. On hienoa, että yleisöä tulee pitkienkin matkojen takaa paikalle. Ihmisten leppoisa meininki, loistavat esiintyjät, toimivat palvelut ja kaunis festarialue järven rannalla ovat kaiken a ja o”, sanoo festivaalin promoottori Vesa Kontiainen.

Uutuutena Juva Rokkaa-festareilla on maksuton sisäänpääsy yli 70-vuotiaille. Ikä tulee todistaa lippua lunastaessa.

Paikoitusalueet sijaitsevat Juvan ABC:n lähistöllä olevalla alueella. Festaribussit kulkevat molempina päivinä Mikkelistä ja Savonlinnasta. ”Toivomme, että yleisö seuraa opasteita ja järjestyksenvalvojien ohjeita sekä tuo mukanaan iloista mieltä ja pilkettä silmäkulmassa”, vinkkaa Kontiainen.

Festivaalit juontaa Mika Kuha. Festivaaleille ei ole ikärajaa.

6. JUVA ROKKAA 29.6-30.6.2018
JUVA, JUVA CAMPING

Liput:

Festivaaliliput
pe 29.6: ennakko 37e / portti 40e
la 30.6: ennakko 40e / portti 45e
2 pv (pe-la) yhteislippu: vain ennakosta 70e

VIP-liput
80 € + alv/ hlö /pv

www.juvarokkaa.fi
www.facebook.com/JuvaRokkaa/
IG @juvarokkaa