Wanaja Festival alkaa viikonloppuna

Wanaja Festival alkaa viikonloppuna

Viikonloppuna Hämeenlinnan Linnanpuistossa juhlitaan 15-vuotiasta Wanaja Festivalia. Lavalle nousevat maamme kotimaiset kärkiartistit kuten viimeistä kertaa Wanajassa nähtävä Cheek, pitkän odotuksen jälkeen livekentälle palaava Nylon Beat, rock-hittikone Apulanta sekä poptähti SANNI. Mukaan mahtuvat myös niin Michael Monroe, JVG, Kaija Koo kuin lukuisat muut maan kirkkaimmat tähdet. Koko ohjelma: www.wanajafestival.fi/ohjelma/

Viime vuonna Wanaja Festivalin liput myytiin loppuun. Myös tämän vuoden osalta lipunmyynti on sujunut vauhdikkaasti. Erityisesti lauantain VIP-liput ovat käymässä väliin. ”Mikäli mielii paikalle lauantaina VIP-lippu mielessä, kannattaa olla lippukaupoilla nyt. Muutoinkin sisäänpääsyn varmistamiseksi, lippu on hyvä hankkia ennakosta”, vinkkaa tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Juhlavuoden kunniaksi nimmarisessioita ja stand up -ilta
Juhlavuoden kunniaksi tapahtumassa on tarjolla myös esiintyvien artistien nimmarisessioita. Katso aikataulu ja saavu ajoissa nimmarointipaikalle: www.wanajafestival.fi/ohjelma/
Juhlavuoden aktiviteetteihin kuuluu myös lauantain stand up -ilta M/S Silver Moonissa. Esiintyjinä ovat valtakunnan huippunaurattajat Arimo Mustonen, Ali Jahangiri ja Jacke Björklund. Show alkaa klo 19.00. Laiva pysyy show’n ajan paikallaan Hämeenlinnan laivarannan satamassa osoitteessa Arvi Kariston katu 10, Hämeenlinna. Lipunmyynti on käynnissä Tiketissä. 

Monipuolista oheisohjelmaa tarjolla
Wanaja Festivalin lavalla nähtävien supertähtien lisäksi yleisölle on festivaalialueella tarjolla oheisohjelmaa. Jo perinteisten benji-hypyn ja rodeohärän lisäksi paikalla on hieroja, joka tekee pikahierontoja VIPissä ja yleisöalueella. VIP-alueella palvelee myös pikakampaamo ja siellä voi kokea lähitaikuutta. Yleisöalueella on tarjolla Hämeenlinnan taiteilijaseuran selfietyöpaja.

Festivaalin oma applikaatio julkaistu
Wanaja Festivalin infoja ja ohjelmaa on kätevää seurata festivaalin applikaatiosta, joka on ladattavissa iOs ja Android -laitteille Apple Storesta ja Google Playsta.

Wanaja Festival Hämeeninnan Linnanpuistossa 15. kertaa 6.-7.7.2018.

Festivaalin päiväkohtaiset esiintyjät:
PERJANTAI: Nylon Beat, Apulanta, JVG, Pikku G, Neljä Ruusua, Evelina, Reino Nordin, Klamydia
LAUANTAI: Cheek, SANNI, ABREU, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Michael Monroe, Teflon Brothers, Mikael Gabriel, Jannika B

Liput:
2pv 85 eur
2pv vip 149 eur
1pv 55 eur
1pv vip 99 eur
Lasten liput 11,50 eur / päivä

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi
Kuppila Wäinö, Raatihuoneenkatu 10, Hämeenlinna

Ikäraja:
S, anniskelu ja VIP K-18.

www.wanajafestival.fi
www.facebook.com/WanajaFestival
@Wanajafestival