Juva Rokkaa lähestyy

Juva Rokkaa lähestyy

Viidettä kertaa 30.6- 2.7.2017 Juva Campingillä järjestettävä Juva Rokkaa tapahtuma kokoaa paikalle jälleen nimekkään kotimaisen esiintyjäkaartin. Perjantaina 30.6. lavalla nähdään Antti Tuisku, Apulanta, Mikael Gabriel ja . Trubalavalla esiintyy Duo Särkynytsydämiset. Lauantaina 1.7. esiintyvät Juha Tapio, Kaija Koo, Vesala, Popeda, Teflon Brothers ja Jay Lewis Gang. Trubalavalla niin ikään Kapa Montonen. Sunnuntaina 2.7. vietetään Juva Rokkaa -jatkoja sekä Juvan kunnan 575-vuotispiknikiä. Tuolloin esiintyjinä ovat Lauri Tähkä sekä Suvi Teräsniska. Trubalavalla esiintyy juvalainen Trio Awake. Sunnuntaina alle 10-vuotiaat pääsevät huoltajan seurassa tapahtuma-alueelle ilmaiseksi.

Lippujen ennakkomyynti on ollut vilkasta. Kaikissa myyntipisteissä on kuitenkin yhä saatavana kaikkia lipputyyppejä. Kahden päivän yhteislippuja myydään vain ennakosta. Ennakkomyynti jatkuu festivaaleihin saakka. 

”Lippuja on saatavilla ennakkomyyntipisteissä aina tapahtumaan saakka ja kauppa käy viimevuotisella tasolla. Ihmisiä on tulossa paikalle pitkienkin matkojen päästä. Yleisön on hyvä muistaa saapua hyvissä ajoin, seurata opasteita ja järjestyksenvalvojien ohjeita sekä tuoda mukanaan paitsi iloista mieltä myös pilkettä silmäkulmassa”, ohjeistaa festivaalin promoottori Vesa Kontiainen.

Tapahtuman juontajana toimii Mika Kuha. Juva Rokkaa -festareille ei ole ikärajaa. 

5. JUVA ROKKAA 30.6- 2.7.2017
JUVA, JUVA CAMPING 

LIPUT (ennakko / portti):
pe 30.6. 37 € / 40 €

la 1.7. 40 €/ 43 €

2 pv (pe-la) vain ennakosta 70 €

su 2.7. 23 € / 26 € 

VIP-LIPUT:
pe 30.6. 75 € + alv

la 1.7. loppuunmyyty 

www.juvarokkaa.fi
FB Event: Juva Rokkkaa

Twitter: @JRokkaa // IG: @juvarokkaa // #juvarokkaa