Kaikkien aikojen Iskelmä Festivaali Himoksella 29.6.-1.7.

Kaikkien aikojen Iskelmä Festivaali Himoksella 29.6.-1.7.

a435b95e5b31ddd35986bcc0538f4cb0

Suomen suosituin iskelmätapahtuma Iskelmä Festivaali käynnistyy Himos Parkissa torstaina 29.6. Kolmipäiväinen tapahtuma keräsi viime vuonna Himoksen loisteliaisiin puitteisiin yhteensä 34 000 juhlijaa. Nyt yhdeksättä kertaa järjestettävä koko kansan musiikkijuhla tuo kolmelle lavalle maan kovimmat nimet kuten Eppu Normaalin, Popedan, J. Karjalaisen, Apulannan, Vesalan ja festareille palaavan Jenni Vartiaisen sekä alkuperäisessä kokoonpanossaan comebackin 30 vuoden jälkeen tekevän Dingon. Yhteensä tapahtumassa nähdään keikat liki 40 eri artistilta ja yhtyeeltä. 

Monipuolinen oheisohjelma: shoppailua, joogaa, tanssia!
Tapahtuman oheisohjelmassa on luvassa muun muassa tanssikursseja, iskelmäjoogaa sekä perjantain huippusuosittu kavaljeeripalvelu Tanssiteltassa.

Veikon Koneen festaripesulassa voi pestä festarivaatteet vaikka kesken tapahtuman. Lisäksi alueella on mahdollista tehdä ostoksia Glitterin, Serpentiinin ja IvanaHelsingin POP UP –kaupoista. Esillä on myös uunituoreita KIA-autoja.

Kun nälkä yllättää
Alueen ruokatarjonta pyrkii jälleen toteuttamaan monenlaiset maut ja toiveet. Kahvilatuotteita alueella myy Löfsbergsin kahvila ja kevyempää syötävää salaattien sekä patonkien muodossa tarjoilee Suburban. Tarjolla ovat myös laajat burgervalikoimat. Katso koko herkullinen kattaus: www.iskelmafestivaali.fi 

VIP-lipunmyynti käy vilkkaana
Kaikkia lipputyyppejä on vielä saatavilla, mutta VIP-lippujen osalta myydään pian viimeisiä kappaleita. Lippu kannattaa hankkia ennakosta www.tiketti.fi tai www.lippu.fi. Myös portilta myydään lippuja mikäli niitä ennakosta jää jäljelle. 

Sähköttömiä auto- ja caravan-paikkoja vielä tarjolla!
Alueen majoituskapasiteetti on täydessä käytössä. Mökit, hotelli ja sähkölliset caravan-paikat ovat loppuunvarattu, mutta sähköttömiä auto- ja caravan-paikkoja myydään asiakkaille saapumisjärjestyksessä. Telttapaikat ovat lipunostajille maksuttomia. Festareille pääsee myös kätevästi bussilla, kuljetusinfot: http://www.iskelmafestivaali.fi/kuljetukset/
Vuoden 2018 mökki- ja hotellimajoitusmyynti alkaa festivaalin jälkeisenä maanantaina klo 08.00 Himoslomat Myyntipalvelussa. 

Muutos ohjelmaan
Valitettavan sairastapauksen vuoksi Pilke-yhtye joutuu perumaan keikkansa Iskelmä Festareilla. Korvaavaksi esiintyjäksi saapuu vuoden 2014 Tangokuningatar Maria Tyyster Hovinarrit-yhtyeensä kera. 

Liput (ennakko / portti):

3 päivää 119 eur / 135e

3 päivää VIP 315 eur

2 päivää 105 eur / 115

2 päivää VIP 235 eur

1 päivä 69 eur / 75e

1 päivä VIP 149 eur 

Ennakkolipunmyynti:

www.tiketti.fi

www.lippu.fi

Ikäraja:

K-18 

http://www.iskelmafestivaali.fi/

@iskelmäfestivaali #iskelmäfestivaali

#KesänParasTapahtuma