JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii viimein valkokankaille 25.3.

JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii viimein valkokankaille 25.3.

jvg-lowres.jpeg

JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii saapuu valkokankaille 25.3.2022. Pandemian vuoksi siirtynyttä elokuvaa on odotettu hartaasti fanien, tekijöiden ja yhtyeen taholta.

JVG on taltioinut matkaansa yli 10 vuoden ajan. Materiaalista on koostettu koko illan elokuva, jossa mukana on livemateriaalin ohella myös JVG:n eli Jare Brandin ja Ville Gallen sekä yhtyeen tarinaa rakentamassa olleiden taustavaikuttajien ja perheenjäsenten haastatteluja sekä tarinoita. Ääneen pääsevät muun muassa promootiopäällikkö Inka Laitinen, yhtyeen ystävä jääkiekkoilija ja ’Häissä’-biisissä vieraileva Siim Liivik, levy-yhtiön A&R Lasse Kurki, Ville Gallen veli ja isä, Jare Brandin äiti, rap-kollegat Cheek, Juno ja Pyhimys sekä PME Recordsin perustajat Antti Kosonen ja Andrei Kipahti

Katso trailer: https://youtu.be/oPijLENpMck

Elokuvan tuottaa Cocoa Play ja ohjaavat Taito Kawata ja Miika Särmäkari. Elokuvan levittää SF Studios ja se tulee elokuvateatterilevityksen jälkeen yksinoikeudella katsottavaksi Elisa Viihteen vuokraamoon ja Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun. 

JVG julkaisee ’syssymmäl’ singleensä videon, jossa nähdään sisältöä tulevasta elokuvasta:
”Päästiin viimeinkin julkaisemaan syssymmäl musiikkivideo! Video on rakentunut arkistomateriaaleista matkamme varrelta ja antaa myös esimakua tulevasta Vuodet ollu tuulisii -elokuvasta, jonka saamme vihdoin kaikkien nähtäville maaliskuussa 2022!”, JVG kommentoi.

Katso video:  https://www.youtube.com/watch?v=FLJdCe61gRU

Pressikuva: https://www.dropbox.com/s/ymiwj2hwuq7v2ia/JVG%202021.jpg?dl=0
Kuvaaja Anton Sucksdorff

LEHDISTÖMATERIAALI:
www.filmikamari.fi/pressit
Tunnus: press
Salasana: noutaja

Lisätietoja:
ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi
Elisa Viestintä, p. 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi

-->