Särkänniemen Tapahtumaranta avautuu tapahtumakäyttöön – Tampere Piknik juhlitaan 8.-9.7.

Särkänniemen Tapahtumaranta avautuu tapahtumakäyttöön – Tampere Piknik juhlitaan 8.-9.7.

tamperepiknik_artistibannerit_660x440px.jpg

Särkänniemen Tapahtumaranta avautuu tulevana kesänä tapahtumakäyttöön, kun ensimmäinen Tampere Piknik -tapahtuma nousee alueelle 8.-9.7.
Näsijärven vehreässä ja idyllisessä ympäristössä juhlittava kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa aikuiselle yleisölle ihanteellisen miljöön, ensiluokkaiset palvelut, kotimaisten supertähtien keikat ja yhteisöllisen tapahtumatunnelman.

Tampere Piknikissä esiintyvät perjantaina 8.7. Suomen pop-peto Antti Tuisku, 2010-luvun menestynein poprock-bändi Haloo Helsinki!, kesällä ainutlaatuisella kokoonpanolla keikkaileva Maustetytöt X Agents, radiohittikonkari Arttu Wiskari sekä ”Leijonakuningas” ja ”Carrie” hiteistään tunnettu Ellinoora.

Lauantaina 9.7. puolestaan yleisöä viihdyttävät pop-kuningatar Kaija Koo, monipuolinen taiteilija ja laulaja-lauluntekijä Vesala, ”Olisitpa sylissäni” -hitillä läpilyönyt Antti Ketonen, kansakunnan yhteiseen laulukirjaan lukuisat hitit kirjaillut sanoittaja-säveltäjä ja tulkitsija J. Karjalainen, joka on lupaillut keväällä myös uutta albumia. Tampere Piknikin menon kuumentaa raja-aitoja kaatava, uuden ajan diskopopin suunnannäyttäjä Erika Vikman.

”Tampere Piknik on tapahtuma, jonne on mukava tulla viihtymään vaikka koko päiväksi. Tilaa riittää ja alue on helposti saavutettavissa niin julkisilla kuin kävellen. Lisäksi paikalla kannattaa nauttia hitintäyteisestä ohjelmasta ja laajoista ravintolapalveluista”, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Tampere Piknikin lipunmyynti alkaa Lippupisteessä ja Tiketissä torstaina 10.2. klo 9.00.

Tampereen uusi tapahtuma-alue
Särkänniemen Tapahtumaranta sijaitsee huvipuistoalueen naapurissa Santalahden rantapuistossa osoitteessa Sahansaarenkatu 9. Lisätietoa tapahtumapaikasta ja muista tapahtumaan liittyvistä käytännön asioista tapahtuman verkkosivuilta: www.tamperepiknik.fi.

Ohjelma:
PE 8.7.: Ellinoora, Arttu Wiskari, Maustetytöt X Agents, Haloo Helsinki!, Antti Tuisku
LA 9.7. Antti Ketonen, Erika Vikman, J. Karjalainen, Vesala, Kaija Koo

Liput:
2pv                109e
2 pv VIP         189e
1 pv               65e
1 pv VIP         119e

Lipunmyynti: www.tamperepiknik.fi

Ikäraja: K-18

www.tamperepiknik.fi

Lisätiedot:
PROMOOTTORI Extra Large Music Oy, Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
MEDIA & PR ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija.holm@propromotion.fi

-->