Jyrki! mukana We Love the 90’s -festivaaleilla

Jyrki! mukana We Love the 90’s -festivaaleilla

c4f195c6289ac155e90b8262cc66b8bd

1990-luvun lopun TV-ilmiö Jyrki! herää eloon We Love the 90’s –festivaaleilla Helsingin Suvilahdessa 25.-26.8.2017. Merkittävän jalanjäljen suomalaiseen populaarikulttuuriin jättäneen TV-formaatin nimeä kantava Lounge rakentuu tapahtumaan. Jyrki!-loungessa nähdään vierailemassa artisteja ja ohjelmasta tutuksi tulleita kasvoja. Loungessa näytetään myös vanhoja Jyrki!-jaksoja, joten yleisöllä on mahdollisuus kokea jälleen Jyrki! autenttisessa ysäritunnelmassa We Love the 90’s -festivaaleilla. Loungea ja koko tapahtumaa isännöivät Jyrkiäkin juontanut Mikko ”Peltsi” Peltola sekä 90-luvulla suosioon noussut nuortenohjelmien juontaja Jusu Lounela.

”Kun sovimme Jyrki!-yhteistyöstä tuotantoyhtiön kanssa, aloimme kaivamaan arkistoja, ottamaan yhteyttä ohjelmasta tuttuihin ruutukasvoihin ja rakentamaan loungen sisältöjä nostalgisissa ja innostuneissa fiiliksissä. Tästä tulee upea juttu!”, kommentoi tuottaja Sarianna Matikainen.

Ohjelma-aikataulu julki
We Love the 90’s festivaalin ohjelma-aikataulu on nyt julkaistu: http://www.welovethe90s.fi/fi/ohjelma/.
Perjantai-illan päättää yleisön hartaasti toivoma Aqua, ja koko festivaalin ysärilegenda Thomas Anders Modern Talkingin hittikavalkaadillaan.
Alueen ruokatarjonta on laajempi kuin aiemmin ja tarjolla on ruokaa ysäritwistillä. Lisäksi VIP-menu hellii makuaistia 90-luvun teemalla.
Yleisöllä on tapahtuma-alueella mahdollisuus tuunata itsensä ysäriteeman mukaiseksi, kun paikalla ovat Glitternistit, jotka loihtivat asiakkaille glittermeikkejä ja –kampauksia.

Suomen suurimmat hitaat
Festivaaleilla tanssitaan Suomen suurimmat hitaat! Movetronin keikkasetin viimeisen slovarin aikana pyydetään yleisöä hitaille. Tervetuloa osallistumaan!

Jatkobileet
Festivaalin jatkobileet juhlitaan tapahtumailtoina Apollossa, jossa yleisöä tanssittavat Basic Element ja DJ Ice K. Lauantaina DJ Ice K:n lisäksi stagelle nousee Waldo’s People. Liput myy Tiketti.

Liput:
1pv 59,90 eur
1pv VIP 115,00 eur
2pv 89,00 eur
2pv VIP 179,00 eur

Ennakkomyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Ikäraja:
K-18

http://www.welovethe90s.fi/

www.facebook.com/WeLoveThe90sSuomi

instagram.com/welovethe90suomi


#welovethe90s