Tammerfest teki pääareenallaan yleisöennätyksen

Tammerfest teki pääareenallaan yleisöennätyksen

SUOMEN SUOSITUIMMAT ARTISTIT JA ENNÄTYKSELLISET 29 000 FESTIVAALIVIERASTA JUHLIVAT TÄYDESSÄ TAMMERFESTISSÄ!

b66793d068a4594a3ad54fdf8e035172

Vuodesta 1995 asti järjestetty, yksi Suomen suosituimmista kaupunkifestivaaleista, Tammerfest keräsi pääareenalleen Ratinanniemen Festivaalipuistoon 19.-22.7.2017 ennätykselliset 29 000 juhlijaa. Kyseessä on pääareenan historian ennätysyleisö. Ratinanniemen Festivaalipuisto on toiminut pääareenana vuodesta 2012 lähtien.

Tammerfestin torstai- ja lauantaipäivät olivat loppuunmyytyjä. Torstai-illan päätti hurmokselliseen yhteislaulujuhlaan Haloo Helsinki!, joka keräsi myös koko Tammerfestin historian mittavimman yleisömeren. Tapahtuman muina esiintyjinä nähtiin tiukasta livepoljennosta tunnettu Ikurin rokkijyrä Popeda, kesän kovimman paluukeikkansa tehnyt Dingo, hurjan popshow’n tarjoillut Antti Tuisku, suomirockin dinosaurus ja kansakunnan jukeboksi Eppu Normaali sekä maamme suosituin rap-kaksikko JVG vierailijanaan Reino Nordin.

Tammerfestin klubit keräsivät jälleen kuulijoita niin bändi- kuin stand up –keikoille. Lisäksi maksutonta ohjelmaa ja yhdessäoloa tarjonnut Keskustori ja Laikunlava saivat yleisöltä kiitosta. Yhteensä Tammerfesteillä oli neljän päivän ajan tarjolla noin 200 keikkaa ja muuta esitystä.

”Tämä on Tammerfestin historiassa merkittävä merkkipaalu, kun tapahtuman pääareena yltää kävijäennätykseen. Vahvasti kotimaiseen musiikkiin nojaavan festivaalin järjestäjänä olemme erittäin iloisia kotimaisen musiikin tämän hetkisestä tasosta ja vetovoimasta”, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Vielä tänään lauantaina Tammerfestin pääareenalla esiintyy brittilegenda, The Verven ääni Richard Ashcroft.
Tammerfest valtaa Tampereen Ratinanniemen, klubit ja Keskustorin jälleen 19.-21.7.2018. Lipunmyynti ensi vuoden Tammerfestiin alkaa Tiketissä maanantaina 24.7. klo 8.00. Myynnissä on aluksi kolmen päivän lippuja hintaan 105 euroa.

Kuvia medialle: http://bit.ly/2uhLZm9

www.tammerfest.fi
www.facebook.com/tammerfest
@tammerfest #tammerfest