Finnhits-festivaali nostalgioi elokuussa Himos Parkissa – Aikataulut julkaistu

Finnhits-festivaali nostalgioi elokuussa Himos Parkissa – Aikataulut julkaistu
  • Finnhitsien helmet Himos Parkissa 11.-12.8.2017
  • Finnhits Show -esiintyjinä Paula Koivuniemi, Markku Aro, Katri Helena, Fredi, Lea Laven ja muut legendat
  • Omilla keikoillaan festivaaleilla nähdään mm. Matti & Teppo, Juha Tapio, Kaija Koo, Jari Sillanpää ja Lauri Tähkä

db6ad1791ede39540574df2d2601b990

Suomen ensimmäisen Finnhits Festivaalin aikataulut on nyt julkaistu ja ne löytyvät tapahtuman verkkosivuilta http://www.finnhitsfestivaali.fi/

Himoksella esiintyvät 11.-12.8. koko kansan rakastamat, jo legendoiksi muodostuneet artistit, sekä uudempien suomihittien esittäjät. Keski-Suomen kauniisiin järvimaisemiin saapuu esiintymään artisteja, joista osaa nähdään festivaalilavoilla hyvin harvoin.

Finnhits Show’ssa Leri Leskinen Orchestaran säestyksellä perjantaina esiintyvät Lea Laven, Matti Esko, Juhamatti, Markku Aro ja Fredi, joista kukin esittää muutaman kappaleen. Katri Helenalta on Show’ssa luvassa pidempi setti. 
Lauantaina orkesterin vieraiksi saapuvat Markku Aron, Matti Eskon, Fredin ja Juhamatin lisäksi Kai Hyttinen. Lauantaina orkesterin kanssa pidemmästä setistä vastaa Lea Laven. Luvassa on ikimuistoinen hittikimara Lavenin unohtumattomista kappaleista. Festareilla pääseekin varmasti kuulemaan mm. ”Kolmatta linjaa takaisin”,”Hyvännäköinen”, ”Tumma nainen”, ”Puhelin langat laulaa”, ”Pieni ja lämpöinen” ja ”Käymään vaan” kappaleet, sekä monia muita kyseisten artistien legendaarisia hittejä.

Finnhits Shown lisäksi avauspäivän iltaa tähdittävät omien bändiensä säestäminä Paula KoivuniemiMatti & Teppo, Juha Tapioja Laura Voutilainen.
Lauantai-illan hiteistä puolestaan vastaavat Katri Helena, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Lauri Tähkä ja Virve Rosti.

“Odotan innolla Finnhits Festivaalia. Siellä tapaan pitkästä aikaa monia artistikollegoita. Uskon, että yleisölle tämä on ihan ‘herkkukattaus’ kuultavan musiikin ja tietenkin runsaan artistijoukon vuoksi! Nähdään Himoksella!”, kommentoi Katri Helena.

Finnhits Festivaalin keikat toteutuvat alueen telttalavalla, jossa on katettua tilaa ja ravintolapalvelut. Lisäksi ravintolapalveluita on tarjolla telttalavan edustalla sijaitsevassa Terassiravintola Riemussa, jossa on festivaalioloissa Suomen suurin sisä-WC-kompleksi sisältäen 100 sisävessaa. VIP-palvelut löytyvät Ravintola Liiteristä.

”On mukavaa saada Himokselle tapahtuma, jossa esiintyvät legendaariset artistit, joita yleisö on saanut kuunnella usean vuosikymmenen ajan. Luvassa on kaksi upeaa, nostalgista iltaa”, sanoo tuottaja Sari Salonen.

Finnhits Festivaalin lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Mökki- ja hotellimajoituksia sekä karavaanipaikkoja voi tiedustella HimosLomien keskusvaraamosta.

Esiintyjät:
Pe 11.8.
Finnhits Show: Katri Helena, Taiska, Matti Esko, Juhamatti, Markku Aro, Fredi
lisäksi Juha Tapio, Laura Voutilainen, Matti & Teppo, Paula Koivuniemi

La 12.8. 
Finnhits Show: Lea Laven, Matti Esko, Juhamatti, Taiska, Kai Hyttinen, Fredi
lisäksi Virve Rosti, Lauri Tähkä, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Katri Helena

Liput:
2pv 80 €
2pv VIP 144 €
1pv 50€
1pv VIP 99€

Ennakkolipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Majoitus:
Mökit ja Himos Hotelli. Tiedustelut ja varaukset: HimosLomat keskusvaraamo 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi

www.finnhitsfestivaali.fi
www.facebook.com/finnhitsfestivaali