Tammerfest alkaa huomenna

Tammerfest alkaa huomenna

816293473b2d5b888135fca306552400

Tampereen suosituin kesäfestivaali Tammerfest alkaa huomenna keskiviikkona 19.7. Nelipäiväinen tapahtuma tarjoaa pääareenallaan Ratinanniemen Festivaalipuistossa, Keskustorilla, Laikunlavalla ja 20 eri klubilla keikkoja, stand up -esityksiä ja muuta ohjelmaa liki 200 ohjelmanumeron verran.

Ratinanniemen Festivaalipuistossa esiintyvät kotimaiset supertähdet Antti Tuiskusta Popedaan ja Haloo Helsinki! -yhtyeestä Kaija Koohon. Ohjelmaa täydentää legendaarisen The Verven ääni Richard Ashcroft (UK). Klubeilla esiintyy laajalla skaalalla artisteja ja joukkoon mahtuvat niin metallin, rapin, popin, iskelmän kuin eurodancenkin edustajat. Tammerfestin virallisena jatkoklubina toimii yökerho Fat Lady Hämeenkadulla.  

”Musiikin ohella Ratinanniemessä on tarjolla runsaasti ruoka- ja juomapalveluja sekä muita myyntipisteitä. Alueella viihtyy varmasti vaikka koko festivaalipäivän. Kannattaa tutustua myös tuhtiin klubiohjelmaan ja ottaa kaikki irti kesän huikeimmista bileistä”, kommentoi tuottaja Sarianna Matikainen.

Viime vuonna Tammerfestin lauantai oli loppuunmyyty. Tänäkin vuonna lipunmyynti on ollut vilkasta ja lauantain VIP-liput on jo tässä vaiheessa loppuunmyyty.

Poikkeavat liikennejärjestelyt
Tapahtuman vuoksi Ratinanniemen läpikulku on rajoitettu sunnuntaihin 23.7.2017 saakka. Korvaavana reittinä suositellaan käyttämään reittiä Voimakatu – Ratinan silta – Hatanpään valtatie. Myös Laukonsillan käyttöä on rajoitettu ja silta on pääosin tapahtumakävijöiden käytössä. Ratinan rantatien pysäköintipaikkoja poistetaan käytöstä ja tapahtuman aikana ajoneuvoliikennettä alueelle rajoitetaan. Alueen koirapuisto ei ole käytössä tapahtuman aikana. Tammerfest pahoittelee poikkeusjärjestelyistä mahdollisesti aiheutuvia haittoja.

Taksi
Tammerfest on järjestänyt tapahtuman ajaksi väliaikaisen taksitolpan Laukontorille. Tolppa sijaitsee alueelta Ratinan kävelysiltaa poistuttaessa sillan vasemmalla puolella.

Tammerfest TV
Tammerfest TV lähettää suoria Facebook-striimilähetyksiä päivittäin Tammerfestin kulisseista.

Tapahtuma-applikaatio on ladattavissa Apple Storesta ja Google Playsta.

Liput ennakkoon:
Ke 49,90 eur
1 pv (to/pe/la) 59,90 eur
2 pv (to-pe tai pe-la) 109,90 eur
3 pv (to-la) 119,90 eur
1 pv lastenlippu (ke/to/pe/la) 11,50 eur

VIP-liput:
Ke 105 eur
To 115 eur
Pe 115 eur
La 115 eur LOPPUUNMYYTY
3 pv (to-la) 279 eur LOPPUUNMYYTY

Ennakkolipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

www.tammerfest.fi
www.facebook.com/tammerfest

@tammerfest #tammerfest