Käärijä palaa kotiin – täydentää kotikaupunkinsa Vantaan Tikkurila Festivaalien ohjelmaa!

Käärijä palaa kotiin – täydentää kotikaupunkinsa Vantaan Tikkurila Festivaalien ohjelmaa!

tiedotebanneri.jpg

Pääkaupunkiseudun suurin kotimaisen musiikin festivaali, Tikkurila Festivaali juhlitaan Vantaan Hiekkaharjun kentällä tällä viikolla torstaista lauantaihin 20.-22.7. Festivaali on nyt kiinnittänyt ohjelmistoonsa kaupungin oman ylpeyden, Euroviisuissa menestyneen Käärijän. Laaja musiikkitarjonta pitää sisällään kolmen päivän aikana yhteensä yli 20 Suomen tähtiartistia ja -yhtyettä. Festivaali on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kokonaan aikuisten festivaali, kun sen ikäraja on 18 vuotta.

Käärijän lisäksi lavalla nähdään muun muassa Haloo Helsinki!, Apulanta, Popeda, Samu Haber, Anna Puu, Portion Boys, Vesterinen Yhtyeineen ja Mikael Gabriel. Aiemmista tiedoista poiketen BEHMin keikkaa ei nähdä tapahtumassa. Festivaalin juontaa televisiosta ja radiosta tuttu Sami Kuronen.

”Tiksi on tapahtuma, jossa voi kokea läpileikkauksen tämän hetken kiinnostavimmasta ja ajankohtaisimmasta kotimaisesta mainstream-musiikista. On hienoa, että saimme näin monipuolisen ohjelman. Festivaali kiinnostaa niin artisteja kuin laajaa yleisöä ”, kommentoi promoottori Janne Tamminen.

Tapahtumaa vietetään keskeisellä paikalla Vantaan Hiekkaharjussa, jonne saapuminen on helppoa. Viihtyisälle alueelle rakentuvat laajat ja laadukkaat ravintolapalvelut. ”Festivaalin salainen puutarha on tapahtuma-alueen kaunis ja viihtyisä vehreä keidas ja ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Tiksissä voi myös bongailla tuttuja kasvoja, sillä moni julkisuudesta tunnettu henkilö saapuu viettämään vapaa-aikaa Tiksin musiikin ja ainutlaatuisen tunnelman äärelle”, vinkkaa tapahtuman tuotantopäällikkö Hanna Kaukoniemi.

Viime vuonna tapahtumassa juhli 30 000 hengen yleisö. Lipunmyynti tämän vuoden tapahtumaan on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Tikkurila Festivaali, Hiekkaharju, Vantaa
20.-22.7.2023

Liput: alkaen 105e / kpl + mahdolliset toimituskulut

VIP-liput: alkaen 165e / kpl + mahdolliset toimituskulut

Lipunmyynti: Tiketti.fi ja Lippu.fi

Esiintyjät: Haloo Helsinki!, Apulanta, Samu Haber, Popeda, The Rasmus, Käärijä, J. Karjalainen, Anna Puu, Gasellit, Elastinen, Portion Boys, BESS, Erin, Michael Monroe, Mikael Gabriel, Vesterinen Yhtyeineen, ABREU, The 69 Eyes, Stig, Viivi, Karri Koira, Ida Paul & Kalle Lindroth, Ramses II

Saapumisohjeet: www.tikkurilafestivaali.fi/info/saapuminen/

Ikäraja: K18

Pressikuvat: www.tikkurilafestivaali.fi/media

www.tikkurilafestivaali.fi
www.facebook.com/tikkurilafestivaali 
@tikkurilafestivaali #tikkurilafestivaali

Lisätiedot:
Nelonen Media Live, tuotantopäällikkö Hanna Kaukoniemi, hanna.kaukoniemi@nelonenmedia.fi
Nelonen Media Live, promoottori Janne Tamminen, janne.tamminen@nelonenmedia.fi  
ProPromotion Oy, mediatiedotus Taija Holm, taija@propromotion.fi, 040 748 3435

-->