Liki loppuunmyyty Tammerfest alkaa tällä viikolla – Popeda nousee viimeisen kerran kotifestivaalinsa lavalle!

Liki loppuunmyyty Tammerfest alkaa tällä viikolla – Popeda nousee viimeisen kerran kotifestivaalinsa lavalle!

Kuva: Julius Konttinen

Yksi Suomen suurimmista kaupunkifestivaaleista, Tammerfest alkaa Tampereella torstaina 20.7. Kolmen päivän ajan musiikki soi pääareenalla Ratinanniemen festivaalipuistossa, mutta myös 15 eri klubilla ympäri kaupunkia. Osa klubeista ottaa varaslähdön tapahtumaviikonloppuun jo keskiviikkona 19.7.

Liki loppuunmyyty tapahtuma
Tapahtuman pääareenan lipputyypit ovat suurimmaksi osaksi loppuunmyyty. Kaikki VIP -liput ja lauantain päivälippu on myyty loppuun. Myynnissä on enää torstain päivälippuja sekä pieni määrä perjantain päivälippuja ja 2 päivän to-pe lippuja. 

Tammerfest tuo Tampereelle ison joukon Suomen kärkiartisteja
Pääareenalla on tunnetusti luvassa maamme kärkiartistien keikat. Lavalle nousevat torstaina rock-mammutti Apulanta, Maradona, Pämppää ja Lähiöunelmii biiseistään tunnettu Teflon Brothers, nelinkertainen Emma-voittaja ja Ram pam pam -biisillä koko kansan tietoisuuteen iskenyt BESS, suorapuheisista lyriikoista tunnettu rap-yhtye Gasellit ja 2000-luvun suosikkiyhtye, paluun uudella levyllä tehnyt Scandinavian Music Group.

Perjantaina yleisön festarifiilikseen vievät Suomen menestynein rocktähti Ville Valo eli VV, Sunrise Avenuesta menestyksekkäälle soolouralle siirtynyt Samu Haber, viihdyttäjä Elastinen, bilejyrä Portion Boys, pop-duo Ida Paul & Kalle Lindroth ja Minä sydän sinä -hitillä läpilyönyt Frans Harju.

Lauantaina puolestaan on luvassa räiskyvää stadionrockia tarjoileva Haloo Helsinki!, 10-vuotista uraa juhlistava SANNI, Mökkitie, Tuntematon potilas, Sirpa ja Tässäkö tää oli? -jättihiteistä tuttu tulkitsija Arttu Wiskari, juuri Ahvenanmaa-biisin julkaissut popiskelmä-tähti Suvi Teräsniska ja jo parikymmentä vuotta suomalaisten sydämiä hurmannut Olavi Uusivirta.

Tapahtuma huipentuu Popedan viimeiseen Tammerfest-keikkaan
Tapahtuman päättää lauantain viimeisenä esiintyjänä itseoikeutetusti Popeda, joka nousee viimeistä kertaa kotifestivaalinsa, tamperelaisen Tammerfestin, lavalle. Yhtye on uutisoinut uransa päätöksestä kuluvana vuonna. 

Pääareena Ratinanniemen ohjelman juontaa Diili-ohjelmastakin tunnettu kirjailija ja puhuja, tamperelaislähtöinen Sointu Borg.

Tammerfest on K18-festivaali
Alue kokee tänä vuonna uudistuksen, kun tapahtuma muuttuu aikuisten festivaaliksi. ”Alueen sisällä olevia raja-aitoja on entuudestaan vähemmän ja juomien kanssa liikkuminen on nyt vapaampaa”, kertoo tuotantopäällikkö Jonna Pihkala

Klubiohjelma
Tammerfest on kaupunkifestivaali eli pääareenan lisäksi koettavaa on lukuisilla klubeilla, joissa on tarjolla DJ-musiikkia, stand upia ja muun muassa KUUMAA-yhtyeen ja Viikatteen sekä cover-artistien keikkoja.

TAMMERFEST 20.-22.7.2023
Ratinanniemi, Tampere

OHJELMA
Torstai: Apulanta, Gasellit, Teflon Brothers, BESS, Scandinavian Music Group
Perjantai: VV, Samu Haber, Elastinen, Portion Boys, Ida Paul & Kalle Lindroth, Frans Harju
Lauantai: Popeda, Haloo Helsinki!, SANNI, Arttu Wiskari, Suvi Teräsniska, Olavi Uusivirta

LIPUT
Perusliput
To alkaen 99e
Pe alkaen 99e
La LOPPUUNMYYTY!
2pv (to-pe) alkaen 145e
2pv (pela) LOPPUUNMYYTY!
3pv LOPPUUNMYYTY!
VIP-liput
To LOPPUUNMYYTY!
Pe LOPPUUNMYYTY!
La LOPPUUNMYYTY!
3pv LOPPUUNMYYTY!

LIPUNMYYNTI 
Tiketti ja Lippu.fi

Ikäraja: K18

Saapumisohjeet: www.tammerfest.fi/info/saapuminen/

Pressikuvat tästä!

Lisätiedot:
Nelonen Media Live Oy, tuotantopäällikkö Jonna Pihkala, jonna.pihkala@nelonenmedia.fi, +358 400 258 880
Nelonen Media Live Oy, promoottori Janne Tamminen, +358 40 058 8510 janne.tamminen@nelonenmedia.fi ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, +358 40 748 3435, taija@propromotion.fi

-->