Kaikki kotona live – ideasta toteutukseen ja suoraan lähetykseen vain viikossa

Kaikki kotona live – ideasta toteutukseen ja suoraan lähetykseen vain viikossa


Kuva: Aito Media / Akun Tehdas

Aito Median ja Akun Tehtaan ohjelmakonsepti laitettiin tuotantoon ennätysajassa. Yhtiöt ovat avoimia uusille avauksille ja yhteistyölle viihdealan toimijoiden kanssa. 

Aito Median ja Akun Tehtaan Ylelle tuottama Kaikki kotona live konsepti esiteltiin tilaajalle vain viikko ennen ensimmäistä suoraa lähetystä. Ohjelma starttasi 20.3.
Suoria lähetyksiä on esitetty perjantai- ja lauantai-illoissa jo kahden viikon ajan niiden tavoittaessa 1,3 miljoonaa katsojaa Yle TV2:lla ja Yle Areenassa. Ohjelma jatkuu perjantai-illoissa pääsiäiseen saakka.
Kaikki kotona live on osa Yle Olohuone -konseptia. 

Ohjelmassa esiintyy kotimaisia eturivin yhtyeitä ja artisteja. Mukana ovat olleet muun muassa Vesala, Anssi Kela, Maija Vilkkumaa, Pate Mustajärvi ja Ellinoora.
Lähetyksen aikana kurkistetaan myös tunnettujen suomalaisten koteihin ja heidän arjenviettotapoihin tänä poikkeuksellisena aikana. Jaksokohtaisia teemoja kommentoivat panelistit videoyhteydellä. Yleisö voi osallistua keskusteluun sähköpostilla, WhatsAppissa ja somessa. 

Katsojat erillään, mutta yhdessä
Kaikki kotona live on saanut kiitosta yhteisöllisyydestä ja viihteestä poikkeusoloissa. Yleisöpalaute on ollut niin tekijöille kuin esiintyjille kannustavaa. Ohjelmaformaatti on herättänyt myös kansainvälistä kiinnostusta.

Sisältöyhteistyötä alan toimijoiden kanssa
Tekijät ovat kiitollisia saamastaan palautteesta ja haluavatkin aktivoida alan toimijoita mikäli heillä herää ohjelma- ja yhteistyöideoita. ”Olemme koeponnistaneet tehokkuutemme, toimintavarmuutemme, resurssimme ja koko tuotantomme nyt myös poikkeusoloissa. Tuloksena on syntynyt laadukasta tv-viihdettä, joka on liikuttanut meitä kaikkia tuoden erillään olevat ihmiset yhteen. Olemme avoimia uusille viihdealan av-sisältöideoille ja yhteistyöehdotuksille”, kommentoivat Aku Syrjä Akun Tehtaalta ja Ilkka Hynninen Aito Mediasta. 

Kaikki kotona live jatkuu pääsiäiseen saakka. Tulevien suorien lähetyksen esiintyjäpaikat on jo täytetty. Yhtiöt tiedottavat ohjelman mahdollisesta jatkosta myöhemmin.

-->