Oululainen 45 Special -klubi jatkaa Stayin’ alive -livestriimauksia

Oululainen 45 Special -klubi jatkaa Stayin’ alive -livestriimauksia

Koronaviruksen aiheuttamien livetilaisuuksien peruuntumisien takia suomalaiset artistit, bändit, musiikkiklubit, keikkamyyjät, tapahtumajärjestäjät sekä muut alan toimijat ovat tällä hetkellä uuden ja oudon tilanteen edessä. Työt alalla loppuivat, minkä johdosta yritysten toimeentulo ja jatkuvuus ovat vaakalaudalla. 

”Kriisitilanteesta huolimatta olemme tarjonneet asiakkaillemme iloa ja elämyksiä arjen harmauteen. Aloitimme perjantaina (27.3.) 45 Special -klubin Stayin’ alive -kampanjan, jonka myötä olemme tarjonneet jo kolme livekeikkojen striimausta Nelivitosesta. Jo esiintyneet artistit ovat olleet J-P Leppäluoto, Olli PA sekä lauantaina 4.4. esiintyneet Kaarle Viikate ja Jukka Takalo. Tähän mennessä näitä striimauksia on katsonut yli 120 000 ihmistä, josta olemme todella ylpeitä”, sanoo 45 Specialin promoottori Ilpo Sulkala.

”Kampanjalla pyrimme varmistamaan klubitoiminnan ja livemusiikin jatkuvuuden 45 Specialissa sekä tarjoamaan työtä niin artisteille kuin striimauksien teknisille toteuttajille, paikallisten Saha Prodin ja Livepaletin henkilökunnille, mutta ennen kaikkea omaksi ja asiakkaiden iloksi näinä poikkeusaikoina”, Sulkala jatkaa.

Seuraavissa Stayin’ alive -striimauksissa esiintyvät la 11.4. Kotiteollisuus, la 18.4. Maustetytöt ja la 25.4. Stepa ja MacTopias. Torstaina 30.4. on luvassa Stayin’ alive Vappuspecial, jossa esiintyvät Money & Gravy, Skuugi Darlings plays Hurriganes feat. Jyrki Mäki sekä muuta yllätysohjelmaa. Stayin’ alive -striimauksia isännöi oululainen stand-up koomikko Zaani

Näillä näkymin striimaukset tulevat jatkumaan toukokuun loppuun saakka. Katsojilla on mahdollisuus maksaa striimauksesta vapaaehtoinen ohjelmamaksu. Maksutiedot näkyvät striimien aikana kuvaruudussa.

Klubitoimintaa voi tukea myös ostamalla Stayin’ alive t-paitoja ja 45 Specialin keikkalahjakortteja. 45 Specialin lahjakortit ovat myynnissä osoitteessa tiketti.fi. Stayin’ alive – kampanja-t-paitoja voi tilata osoitteesta printhelsinki.store hintaan 35€/kpl. 

-->