Suomen suurinta rockfestivaalia Rockfestiä ei järjestetä tänä vuonna

Suomen suurinta rockfestivaalia Rockfestiä ei järjestetä tänä vuonna

Rockfest 2020 -festivaalia Tampereen Särkänniemen tapahtumarannassa ei järjestetä tänä vuonna. Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat heinäkuun loppuun saakka. Rockfest noudattaa hallituksen linjausta ja tästä syystä Rockfestiä ei järjestetä 5.-7.6.2020. 

”Ymmärrämme tilanteesta koituvan pettymyksen ja olemme itsekin murtuneita, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen tapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista vuonna 2020. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimin terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä”, Nelonen Media Liven toimitusjohtaja Anssi Nevalainen kommentoi.

Suomen suurimman rockfestivaalin, yli 60 000 kävijää keräävän Rockfestin lipunmyynti oli ennätysvauhdissa. Rockfest 2020 –festivaalin pääesiintyjinä olisivat toimineet brittiläinen heavylegenda Iron Maiden, ruotsalainen power metal -yhtye Sabaton ja juuri uuden albumin julkaissut, harvoin maassamme keikkaileva kotimainen Nightwish.

Ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävän Rockfestin oli tarkoitus avata Tampereen uusi suurtapahtuma-alue, Näsijärven maisemissa sijaitseva Särkänniemen tapahtumaranta.

Vuoden 2021 Rockfest juhlitaan kolmipäiväisenä tapahtumana Tampereella Särkänniemen tapahtumarannassa 11.-13.6.2021. Ensi vuoden ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian.

”Emme malta odottaa, että pääsemme kertomaan teille uutisia ensi vuoden Rockfestistä. Juhlimme takuulla kahden vuoden edestä!”, järjestäjä lupaa.

Lippuinfoa
Jos lipun ostanut asiakas haluaa käyttää lippunsa ensi vuoden Rockfestiin, hänen ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Rockfestiin 2021. Rockfest juhlitaan kolmipäiväisenä Tampereella Särkänniemen Tapahtumarannassa 11.-13.6.2021.  Ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian.
Mikäli asiakas haluaa palauttaa jo ostetun lipun, lippurahat palautetaan sen lippukaupan toimesta, josta hän on lipun ostanut. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.
Rockfestin nettisivuilta löytyy vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet Rockfestiin 2020 liittyen: www.rockfest.fi/ukk

www.rockfest.fi

-->