Kalajoen juhannuksen ensimmäiset kiinnitykset julki

Kalajoen juhannuksen ensimmäiset kiinnitykset julki

* Suomen perinteisintä juhannusjuhlaa vietetään 22.-24.6.2017
* Lipunmyynti alkaa 3.4.2017
* Päivätapahtuma on ensimmäistä kertaa maksuton

Suomen perinteisin ja pitkäikäisin keskikesän juhla Kalajoen juhannus tarjoaa yleisölle tulevana suvena maamme suurimmat ja legendaarisimmat tähdet kuten energisistä keikoistaan tunnetun Lauri Tähkän, takuuvarmat bileet aikaansaavan Teflon Brothersin ja parhaillaan juhlavuottaan viettävän Popedan. Runsaasti lisää artistijulkaisuja seuraa kevään aikana.

”Olemme hyvin innoissamme kesän ohjelmistosta, joka tulee kokonaisuudessaan olemaan huikea. Festivaali uudistuu myös ohjelmarakenteeltaan, kun päiväaikaan alueen valtaa kaikille avoin ja maksuton Summer heat”, kertoo festivaalijohtaja Juha Laitala.

Summer heat kutsuu festarikansan ja muun yleisön alueelle viettämään yhteistä kesäpäivää. Tapahtuma-alue on päivällä maksuton. Kalajoen juhannusta vietetään torstaista lauantaihin 22.-24.6. Tapahtumapaikka sijaitsee Viihdekeskus Merisärkän ja Ravintola Stagen alueella. Hiekkasärkille odotetaan kolmen päivän aikana noin 30 000 – 45 000 vierailijaa. Lipunmyynti alkaa maanantaina 3.4. Tiketissä.

Uutena yhteistyökumppanina PST Event Oy
Perinteisin juhannusjuhla saa vahvistusta organisaatioonsa uuden yhteistyökumppaninsa PST Event Oy:n myötä, joka tuo alueelle uutta ilmettä ja loistoa. PST on yksi Suomen vahvimpimpia tapahtumajärjestäjiä, ja nyt osaaminen tuodaan myös Kalajoen juhannukseen. PST:n rooli tulee näkymään muun muassa alueen maisemoinnissa sekä VIP-tilan somistuksessa ja visualisoinnissa.

”Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kehittämään legendaarista tapahtumaa. Kesä 2017 on ponnahdus tuleviin vuosiin ja uudenlaiseen Kalajoen juhannukseen”, toteaa PST:n toimitusjohtaja Petri Koivisto.

www.kalajoenjuhannus.fi
www.facebook.com/Kalajoenjuhannus