Kalajoen Juhannuksen ohjelma valmis – Party Cruise -risteily 1.6.

Kalajoen Juhannuksen ohjelma valmis – Party Cruise -risteily 1.6.

Juhannustunnelmiin pääsee jo ennakkoon Kalajoen Juhannus Party Cuise -risteilyllä Tallink Silja Europalla 1.6.2013

Kalajoen perinteinen juhannusjuhla käynnistyy torstaina 20.6. ja Hiekkasärkillä juhlitaan kolmena päivänä ja yönä paitsi eurodancen myös kotimaisen rap-, rock- ja pop-musiikin tahdissa. Jo julkistetun ohjelmiston, 2 Unlimited (HOL), Mr. President (GER), Daze (DEN), Popeda, Yö, Cheek, PMMP, Petri Nygård ja Karri Koira, lisäksi Kalajoelle saapuvat tämän hetken kiinnostavimmat pop-aktit kuten Lovex, Jannika B, Jontte Valosaari, Haloo Helsinki! ja Poika (saunoo) -lätkäbiisillä läpi lyönyt Poju. Kotimaista rap-osastoa täydentävät JVG, Lord Est, Juno, Uniikki, Kuningasidea, Majuri, Stepa, Brädi, Matti ja Nost3 & Protro sekä Youtube-palvelussa toimintansa aloittanut sketsi-, lyhytelokuva- ja huumorirap-yhtye Justimus Films. Kalajoen lavalle astuu myös maamme Euroviisuedustaja Krista Siegfrids.

Jotta Juhannuksen odotus ei tuntuisi niin pitkältä, Kalajoen Juhannus Party Cruise starttaa Helsingin Länsiterminaalin laiturista perjantaina 1.6. ja tunnelmaan pääsee Juhannuksena Kalajoella nähtävän tanskalaisen Dazen toimesta. Laivalla nähdään myös legendaarinen ruotsalainen ysäridiscoyhtye Basic Element, maailmanlaajuisesti tunnettu suomalainen DJ Proteus ja kotimainen, ”Gravity”-hitistä tuttu Daco Junior.

Lipunmyynti Kalajoen Juhannukseen on alkanut Lippupalvelussa ja Tiketissä. Liput risteilylle ovat nyt myynnissä osoitteessa www.tallink.fi

www.kalajoenjuhannus.fi
http://www.facebook.com/pages/Kalajoen-Juhannus/107110945977848?ref=ts&sk=wall