Kansainväliset ja kotimaiset bluesrock-nimet ja erinomainen menu yhdistyvät viikonloppuna Blues & Rock-festivaaleilla

Kansainväliset ja kotimaiset bluesrock-nimet ja erinomainen menu yhdistyvät viikonloppuna Blues & Rock-festivaaleilla

* Blues & Rock -festivaali Tammisaaressa 9.-10.7.2016
* Promoottorina maailmanluokan huippukokki Kristian Karnell

Merellisissä maisemissa, Tammisaaressa Ravintola BossaNovassa ja sen piha-alueella viikonloppuna kolmatta kertaa järjestettävä Blues & Rock -festivaali yhdistää kotimaiset ja kansainväliset bluesrock-nimet ja huippuunsa hiotun ruokatarjonnan. Promoottorina toimii maailmanluokan huippukokki Kristian Karnell.

Esiintyjät
Tapahtumassa esiintyy useita palkittuja ja arvostettuja artisteja kuten Janis Joplinin ääneen verrattu artisti, näyttelijä ja ääninäyttelijä Dana Fuchs sekä kanadalainen bluesrock-kitaristi ja laulaja Anthony Gomes. Molemmat ovat esiintyneet valtaville yleisömäärille maailmalla. Lavalle nousevat myös brittiläinen, Joe Cockerin, Bryan Adamsin ja Jonny Langin ääneen verrattu Sean Webster yhdessä the Dead Lines -yhtyeensä kanssa ja yhdysvaltalais-suomalainen Slim Butler Trio, jonka rovaniemeläisrivejä vahvistaa afroamerikkalaisen blues-sukupolven artisti Andrew Black. Kotimaista osastoa täydentää jazz-blues-soul -laulaja Emilia Sisco & Helge Tallqvist and his band, joka yhdistelee amerikkalaista jazz-perinnettä, moderneja sovituksia ja soul-musiikkia sekä Ben Granfelt BluesRocks-kokoonpanon kera.

Promoottori Kristian Karnell
Tapahtuman promoottorina toimii maailmanluokan huippukokki Kristian Karnell, joka on toiminut Espanjassa Michelin-ravintolassa vuoropäällikkönä, Norjassa ja Seadream Yacht Club -aluksella, joka seilasi Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Suomessa hän on työskennellyt Savonlinnan Oopperajuhlien keittiöpäällikkönä Olavinlinnassa, Silja Operalla, Rovaniemellä ja Rukalla, jossä hän ansaitsi Chaine des Rotisseurs -käädyt. Karnell on julkaissut ’Chef Karnell’ -keittokirjan.

Kristian Karnell on viettänyt lapsuudenkesiä Tammisaaressa ja on nyt palannut Tammisaareen ravintoloitsijaksi kehittämään Ravintola BossaNovaa. Bluesmusiikin rakastajana hän perusti ravintolaympäristöön Blues & Rock -festivaalin.

”Rakkauden musiikkiin olen saanut verenperintönä, sillä olen sukua laulajille. Mummuni oli oopperalaulaja, jonka uran hänen isänsä, Nurmijärven rovasti Kosti Kankainen, tosin torppasi. Itse en osaa laulaa enkä soittaa, ehkä se johtuu osin siitä, että en ole koskaan edes yrittänyt. Omalla tavallani haluan kuitenkin tuoda musiikkia ympäristööni”, kertoo Kristian Karnell.

Blues & Rock –festivaali Tammisaaressa 9.-10.7.2016. Kuljetukset on järjestetty Helsingistä ja takaisin. Myös Inkoo-Karjaa-Tammisaari festaribussi liikennöi. Lisätietoa: www.bluesrock.fi

ESIINTYJÄT: 

Lauantai 9.7.
Dana Fuchs, Anthony Gomes
Sean Webster and the Dead Lines
Emilia Sisco with Helge Tallqvist and His Band
Slimbutler trio feat. Andrew Black, BluesRocks feat. Ben Granfelt

Sunnuntai 10.7.
Micke Björklöf & Bluestrip,
Blueström, Sean Webster and the Dead Lines, Anthony Gomes acoustic

LIPUT:
VIP-lippu 99,20 eur /henkilö (huom. VIP-lippuja on myynnissä rajoitettu määrä)

Nurmikenttälippu 40 eur ennakko / 45 eur ovelta
Sunnuntaibrunssi 25 eur/henkilö
Su 10.7. sisäänpääsy 9.7. festarilipulla ilmainen, muuten sisäänpääsy 30,00€/hlö. Erillisen sunnuntai sisäänpääsylipun voi ostaa 10.7. portilta.

Liput myy www.ticketmaster.fi

www.bluesrock.fi