Summer Up korkkasi Lahdessa uuden tapahtuma-alueen – paikalla 21 000 juhlijaa

Summer Up korkkasi Lahdessa uuden tapahtuma-alueen – paikalla 21 000 juhlijaa

0b186051d094183dccb87f8c06f7119f

Viikonloppuna vietetty Summer Up -festivaali kokosi Lahden Mukkulan tapahtumapuistoon yhteensä 21 000 juhlijaa. Kaksipäiväinen urbaanin musiikin tapahtuma toi esiintymislavoille yhteensä yli 20 kotimaista alan kärkinimeä ja kaksi jenkkiräppäriä, yleisöön suuren vaikutuksen upealla show’llaan tehneen Futuren ja kohuräppäri Tygan. Tapahtuma tarjosi yleisölle myös runsaasti oheisohjelmaa tankotanssi-, hip hop – ja twerkkauskursseja sekä cheerleading esityksen. Paikalla nähtiin myös tunnettuja tubettajia.

Vaikuttavimman ja vetovoimaisimman keikan Futuren lisäksi teki Elastinen, joka keräsi viikonlopun ennätysyleisön. Festariavalle hänen kanssaan nousi ensimmäistä kertaa stand up -koomikko Sami Hedberg, joka teki keväällä Elan kanssa menestyshitin ”Täytyy jaksaa”. Festivaaliyleisö sai nauttia Summer Upissa myös Asteen ja Evelinan yhteissetistä sekä Cheekin massiivisesta show’sta pyroineen ja pommeineen.

Kesäisen sateen saattelemana aloitettu Summer Up vietettiin kuitenkin pääosin poutasäässä. ”Lauantaina päästiin nauttimaan jo auringosta ja maankuulusta Summer Up-tunnelmasta. Erityinen kiitos Lahden kaupungille, joka on valjastanut näin hienon tapahtuma-alueen meidän ja muiden tapahtumajärjestäjien käyttöön. Uusi alue palveli täydellisesti tämän kokoluokan festivaalia. Olen varma, että Mukkulan tapahtumapuisto tulee olemaan tulevina vuosina kovassa käytössä ja kehittyy ajan saatossa varsinaiseksi tapahtumamekaksi”, kommentoi tuottaja Erik Jääskeläinen.

Summer Up järjestetään ensi kesänä samassa tapahtumapaikassa.

Kuvia median käyttöön (kuvaaja: Julius Konttinen): http://summerup.fi/yhteys/

www.summerup.fi
#summerup