Karjurock 10 vuotta: Bonnie Tyler juhlavuoden pääesiintyjä

Karjurock 10 vuotta: Bonnie Tyler juhlavuoden pääesiintyjä

Omaleimaisuudellaan ihastuttava, Uudenkaupungin Lokalahdella maalaistunnelmissa 14.-16.7.2016  järjestettävä Karjurock juhlii pyöreitä. Festivaaleilla on 10 vuoden saatossa totuttu näkemään laaja kattaus eri genrejen edustajia, ja tämäkään vuosi ei tule tekemään poikkeusta.

Juhlavuoden pääesiintyjä jatkaa aiempien vuosien legendojen sarjaa. Festarin perjantai-illan päättää valloittava persoona ja ikoninen ääni Bonnie Tyler (UK), jonka musiikki saa fanit liikkeelle vielä lähes 40 vuoden jälkeen. Mikä olisikaan parempi tilaisuus muistella 70-80 -luvun taitetta, kuin kuulla livenä legendaarisia hittejä kuten ”Total Eclipse of the Heart” tai ”It’s a Heartache”? Tylerin levyjä on myyty huikeat yli 100 miljoonaa kappaletta.

Lähes vastaavaan legendan aseman Suomessa saavuttanut Jari Sillanpää viihdyttää kansaa lauantaina.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty ja yli 3000-päisen yleisön kerännyt torstain perhepäivä saa jatkoa. Päivän ensimmäinen kiinnitys on tänä vuonna Hevisaurus, joka tarjoaa hauskaa yhdessäoloaikaa koko perheelle. Marraskuussa 2015 ensi-iltansa saaneen Hevisaurus-elokuvan lisäksi viime vuosi toi mukanaan kokoonpanon kahdeksannen studioalbumin ”Soittakaa Juranoid!”.  Nyt on koko perheen tilaisuus tutustua jurametallisauruksiin! Alueella on torstaina monipuolisesti myös muuta oheistoimintaa perheille.

Festivaalin muutkaan artistikiinnitykset tuskin jättävät ketään kylmäksi. Rokimman musiikin ystäville on luvassa mm. Pelle Miljoona Oy, Klamydia, Francine, Pertti Kurikan Nimipäivät ja Sparzanza (SE). Sparzanzan biisit kuten ”Temple Of The Red-Eyed Pigs” ja ”Follow Me” ovat tuttua kauraa niin radioaalloilta kuin yhtyeen Suomen keikoilta.

Kevyemmän musiikin kiinnityksiä Jari Sillanpään lisäksi ovat mm. Neljänsuora, Kaija Koo, ja ”Madafakin darra” -jättihitillään läpilyönyt Roope Salminen & Koirat.

Perjantain rap-annoksesta pitää huolta viime vuosien kestomenestyjä JVG. Koko kansan suosikiksi Vain Elämää -ohjelman kautta noussut Ville Galle on sulattanut monen ikääntyneemmänkin rouvan sydämen.

Karjurock on koko 10-vuotisen historiansa aikana kasvanut pienestä kylätapahtumasta 15 000 festarivieraan kesän kohokohdaksi. Ainutlaatuisten puitteiden ja camp-henkisen meiningin myötä tapahtuma onkin saanut ”maailman kovin maalaisfestari” -lisänimen.

Alueelta löytyy myös 1500 neliön jättiteltta, jossa festariviikonlopun aikana esiintyy n. 20 muuta bändiä.

Tähän mennessä vahvistetut esiintyjät:
Hevisaurus, Pelle Miljoona Oy, YÖ, Klamydia, Francine, Bonnie Tyler (UK), JVG, Jari Sillanpää, Neljän suora, Kaija Koo, Pertti Kurikan Nimipäivät, Sparzanza (SE), Roope Salminen & Koirat

http://www.karjurock.fi/