Suomen johtava bluesrock-festivaali julkistaa ohjelman sekä laajan ruoka- ja juomatarjonnan

Suomen johtava bluesrock-festivaali julkistaa ohjelman sekä laajan ruoka- ja juomatarjonnan

Blues&Rock, Tammisaari, 9.-10.7.2016

Tammisaaren idyllisissä maisemissa 9.-10.7.2016 järjestettävä Blues&Rock 2016  -tapahtuma hemmottelee yleisöään nimekkäällä kansainvälisellä artistirosterilla sekä laadukkaalla ja monipuolisella ruoka- sekä juomatarjonnalla. Merenrannalla sijaitseva, lämminhenkinen ja rento bluesrock-tapahtuma toteutetaan nyt kolmatta kertaa.

“Tänä vuonna festivaali on entistä suurempi ja tunnelma tiiviimpi”, lupaa tapahtuman järjestäjä, keittiömestari Kristian Karnell, joka tunnetaan niin Suomessa kuin ulkomailla konstailemattomasta, puhtaasta ja raikkailla mauilla höystetystä ruoastaan.

Blues&Rock-festivaalin ensimmäisenä päivänä lavalle astelevat maailmanluokan bluesrock-tähdet Dana Fuchs, Anthony Gomes, Sean Webster and the Dead Lines, Emilia Sisco with Helge Tallqvist and His Band, Slimbutler trio feat. Andrew Black ja BluesRocks feat. Ben Granfelt. Sunnuntaina on luvassa intiimimpää fiilistelyä pienellä lavalla, jolle nousevat muun muassa Micke Björklöf & Bluestrip ja Blueström sekä yllätysesiintyjiä.

Uutena palveluna tapahtumapaikalle järjestetään lauantaina edestakainen bussikuljetus Helsingistä, Inkoosta ja Karjaalta. Lauantaille on valittavana myös VIP-lippu, joka sisältä kolmen kattauksen buffetruokailun. Lisäksi festivaalialueen ruokateltoista löytyy muun muassa Witchdoctor pop-up grill ja Fafa’s smokery BBQ. Janoon löytyy helpotusta viini-, samppanja- tai artesaaniolutbaareista.

Tapahtuman juontaa itsekin lavalle kipuava suomalainen kitaravirtuoosi Ben Granfelt.

“Blues&Rock -festareilla on aina ollut tosi nasta henki, hommat toimii ja näkyvyys lavalle on hyvä istuitpa missä pöydässä tahansa”, kehaisee Granfelt.

Blues&Rock 2016 -festivaali on Suomen johtava bluesrock-festivaali. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta, eikä ulkomaalaisia artisteja tarvitse järjestäjän mukaan houkutella Tammisaareen vaan he ovat olleet mielissään kutsusta.

“Olemme halunneet luoda ihmisille kokemuksen, jossa yhdistyvät tasokas ruoka ja hyvä musiikki luonnonkauniissa ympäristössä. Blues&Rock – tapahtumassa se on mahdollista”, toteaa Karnell.

BLUES&ROCK 2016 
www.bluesrock.fi

ESIINTYJÄT:

Lauantai 9.7.
Dana Fuchs, Anthony Gomes
Sean Webster and the Dead Lines
Emilia Sisco with Helge Tallqvist and His Band
Slimbutler trio feat. Andrew Black, BluesRocks feat. Ben Granfelt

Sunnuntai 10.7.
Micke Björklöf & Bluestrip
Blueström

LIPUT:
VIP-lippu 99,20 eur /henkilö (huom. VIP-lippuja on myynnissä rajoitettu määrä)
Nurmikenttälippu 40 eur ennakko / 45 eur ovelta
Sunnuntaibrunssi 25 eur/henkilö

Liput myy www.ticketmaster.fi