Kaupunkifestivaali Lost In Musicin artistihaku käynnistyi

Kaupunkifestivaali Lost In Musicin artistihaku käynnistyi

Kaupunkifestivaali Lost In Music täyttää 14.–17.10.2015 Tampereen keskustan kymmenillä keikoilla. Yhdeksättä kertaa järjestettävä live-musiikin juhla on Suomen suurin showcase-festivaali ja keikkasyksyn huipentuma. Vuosittain noin 15 000 musiikin ystävää kokoontuu Lost In Music -keikoille.

Lost In Music -artistit valitaan avoimen artistihaun kautta. Ilmoita itsesi tai artistisi mukaan täällä.

– Lähden suurella innolla kasaamaan tämän vuoden Lost In Music -ohjelmaa, josta on tietenkin tarkoitus tulla entistä tasokkaampi ja monipuolisempi, sanoo promoottori Feniks Willamo.

– Käsillä on viime vuoden tapaan lähes mahdoton tehtävä, koska Suomessa on järjetön määrä lahjakkaita bändejä ja artisteja, jotka ansaitsevat päästä esille.

Kaupunkifestivaalilla uusia musiikkielämyksiä etsivät paitsi keikkakävijät, myös kotimaiset ja kansainväliset musiikkialan ammattilaiset. Lost In Music on osa Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaa. Tapahtumien kansainvälisiä vierailuja koordinoi suomalaisen musiikkiviennin edistämisorganisaatio Music Finland.

Music Finland tuo Musiikki & Mediaan ja Lost In Musiciin noin 60 kansainvälistä musiikkiteollisuuden ammattilaista: A&R:iä, managereita, music supervisoreita, agentteja, buukkaajia ja PR-toimistoja ympäri maailmaa.

Laadukas vierailijajoukko saapui viime vuonna esimerkiksi Saksasta, Iso-Britanniasta, Yhdysvalloista, Japanista ja Pohjoismaista. Lost In Music on tämän myötä suomalaisille artisteille ja yhtyeille helpoin mahdollisuus näyttäytyä myös kansainvälisille toimijoille.

Erä Early Bird -passeja myyntiin
Tosifanit varmistavat pääsynsä tuoreiden musiikkilöytöjen äärelle jo nyt: Early Bird -passeja saatavilla Tiketin kautta hintaan alk. 24€.  Rajoitettu erä!
Passi oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Lost In Music 2015 -tapahtumiin edellyttäen, että keikkapaikalla on saapumishetkellä tilaa.

Julkaisemme ensimmäiset kiinnitykset kesäkuussa 2015. Normaalihintaiset festaripassit ja pääkonserttien ennakkoliput tulevat myyntiin heinäkuussa.

Tervetuloa uudistuneille nettisivuille: www.lostinmusic.fi

LIM somessa:

facebook.com/lostinmusicfestival

twitter.com/LIMfest

instagram.com/limfest

#lostinmusic2015