Band On The Web yhteistyöhön tuottaja Rake Eskolinin kanssa

Band On The Web yhteistyöhön tuottaja Rake Eskolinin kanssa

Demobändit ja huipputuottajat yhdistävä BandOnTheWeb.com on laajentanut tuottajapalveluitaan allekirjoittamalla sopimuksen lauluntekijä-tuottaja Rauli ”Illusion Rake” Eskolinin kanssa.

Rake Eskolin tunnetaan mm. Anna Abreun ja Haloo Helsinki! -yhtyeen myydyimpien levyjen taustalta ja on palkittu kahdella tuottaja-Emmalla. Nyt allekirjoitetun sopimuksen myötä Eskolinin musiikilliset näkemykset avautuvat kaikille nouseville bändeille ja artisteille ympäri Suomen. Band on the Webin tuottajapalvelussa muusikot pystyvät lähettämään netissä demobiisinsä haluamansa tuottajan arvioitavaksi. Kiinnostuksen herätessä myös pidempi yhteistyö on mahdollista, mikä avaa bändeille uuden kanavan kehittää musiikillista uraansa. Viime vuoden lopulla lanseeratussa palvelussa on mukana myös Leri Leskinen, Hiili Hiilesmaa, Riku Pääkkönen ja Jussi Jaakonaho.

BandOnTheWeb.com on bändeille ja artisteille tarkoitettu nettipalvelu, joka auttaa heitä menestymään. Bändi voi työstää biisejä yhdessä online-mixerillä ja jakaa niitä netissä. Kun bändi on valmis menestykseen, voivat he lähettää musiikkinsa huipputuottajille ja saada apua läpimurtoon. Palvelun tuottaa oululainen NetSono Oy.

Lisätietoja:

Raken esittelyvideo: https://youtu.be/VvlJuXeKRi0