Uusi sisarusduo etsii taustabändiä, koesoitot netissä

Uusi sisarusduo etsii taustabändiä, koesoitot netissä

Kansainvälisille markkinoille suuntaava sisarusduo Sisters Ink etsii taustabändiä ympärilleen ja on päättänyt valjastaa internetin voimat käyttöönsä. Halukkaat soittajat voivat hakea paikkaa bändissä BandOnTheWeb.com -palvelun kautta, jossa järjestetään myös virtuaaliset koesoitot.

Nykyään työhaastattelut ja jopa elokuvan koekuvaukset onnistuvat netissä, mutta bändin kasaamiseen sitä on harvemmin käytetty. Uusi suomalainen nettipalvelu Band on the Web on kuitenkin avannut koesoittomahdollisuuden nettiin. Soittajaehdokkaat voivat osallistua virtuaaliseen koesoittoon silloin kun heille itselleen sopii ja uusia jäseniä hakeva bändi säästää aikaa kutsumalla live-tapaamiseen vain kaikista sopivimmat muusikot.

Sisters Ink on Etelä-Pohjanmaalta helsinkiläistynyt electropop/rock-yhtye, jonka jäsenet Janica ja Sofia Dahlgren tekevät kappaleensa itse. Siskokset ovat tehneet musiikkia ja keikkailleet yhdessä jo kymmenen vuoden ajan. Duo on perustettu kesällä 2013 ja siskokset etsivät nyt taustalleen osaavia, sitoutuvia ja innokkaita soittajia. Sisters Ink on tehnyt yhteistyötä alusta asti HERE-tuotantoyhtiön, pääasiassa Maki Kolehmaisen kanssa ja kappaleita on tehty yhdessä mm. Tuomas ”Gary” Keskisen (Forte Silence, ex-Negative), Tracy Lippin, André Linmanin (Sturm und Drang) ja Lauri Holopaisen (Carmen Grey) kanssa.

Sisters Ink:n ensimmäinen keikka järjestetään 30.5. Helsingin On the Rockissa ja siihen mennessä bändinkin tulisi olla kasassa. Virtuaaliseen koesoittoon voi osallistua osoitteessa https://www.bandontheweb.com/wantedpublic/?68

BandOnTheWeb.com on bändeille ja artisteille tarkoitettu nettipalvelu, joka auttaa heitä menestymään. Virtuaalisten koesoittojen lisäksi bändi voi työstää biisejä yhdessä online-mixerillä ja jakaa niitä netissä. Kun bändi on valmis menestykseen, voivat he lähettää musiikkinsa huipputuottajille ja saada apua läpimurtoon. Taustavoimissa mukana on mm. Eppu Normaalista tuttu Juha Torvinen ja tuottaja Riku Pääkkönen Ranka Kustannukselta. Palvelun tuottaa oululainen NetSono Oy.