Maksutta keikalle? Tammerfest tarjoaa Keskustorin nimekkään esiintyjäkavalkadin – ilmaiseksi!

Maksutta keikalle? Tammerfest tarjoaa Keskustorin nimekkään esiintyjäkavalkadin – ilmaiseksi!

Tunnelmallisten M/S Tammerkoski-risteilyjen esiintyjät myös julki!

Tampereen Keskustorilla on Tammerfestin aikana tarjolla maksutonta ohjelmaa keskiviikosta lauantaihin. Lavalle nousevat Kari Peitsamo, Anna Abreu, Janna, Pelle Miljoona, Tiisu ja LeeWings. Pyhäjärven M/S Tammerkoski-risteilyillä koetaan unohtumattomia keikkaelämyksiä. 

Keskustorin maksuton ohjelma

Tampereen Keskustori muuttuu jälleen kodikkaaksi ydinkeskustan olohuoneeksi, kun Tammerfestin myötä sinne nousee festivaalikeidas. Maksutonta ohjelmaa on luvassa täysi-ikäiselle yleisölle keskviikosta lauantaihin. Lavalla nähdään itseoikeutetusti liki jokaisessa Tammerfestissä esiintynyt Kari Peitsamo, joka keikkailee festeillä päivittäin. Hänen lisäkseen Keskustorille saapuvat Anna Abreu, Leevi & The Leavings -covershow’lla maineeseen noussut LeeWings, vuoden tulokas Janna, juuri kuusikymppisiään juhlinut Pelle Miljoona ja rämäpäinen rock-duracell Tiisu.
Mielenkiintoisesta ohjelmasta voi nauttia vaikka istuen, sillä istumapaikkoja, pöytiä ja varjoja on alueella runsaasti. Erityistä huomiota on kiinnitetty alueen viihtyisyyteen ja ruoka- sekä juomapalveluihin.

Pyhäjärvi-risteilykeikat

Suositut akustishenkiset Tammerfest-risteilyt seilataan M/S Tammerkoskella. Laivaan astuu Tammerfestin avauspäivänä keskiviikkona Jouni Hynysen ja Miitri Aaltosen Duo Kummitusjuna. Torstaina ollaan bluestunnelmissa, kun Suomen eturivin blues-mies ja maailmallakin valloittanut Micke Björklöf yhdessä Lefty Leppäsen ja Chefin kanssa vääntää tiivistä soundia vuosien kokemuksella. Niskalauksen ja Neljännen Sektorin keulassa menestynyt Timo Rautiainen nousee Pyhäjärven laineille kitaristi Ville Ojasen kanssa perjantaina. Duon akustinen ohjelmisto pitää sisällään Timon uran tärkeimpien kappaleiden lisäksi heidän molempien ja monen muunkin suomalaisen suosikkikappaleita vuosikymmenten varrelta. Risteilyjen huipennukseksi laivalla esiintyy lauantaina kirjailija ja muusikko Kauko Röyhkä, joka on paaluttanut itsensä suomirockin maaperään.

Uusi VIP Exclusive -lippu

Tammerfest lanseeraa uuden VIP Exclusive -lipputyypin, jolla on pääsy parhaimpiin festivaalijuhliin. VIP Exclusive -asiakkaille on luvassa luksusta; oma erillinen sisäänkäynti Ratinan rantatien puolelta Ratinanniemen festivaalipuistoon, VIP-passi ja ranneke, alkushampanjatarjoilu ja VIP-grillimenu, jonka loihtii tunnettu kokki. Lisäksi VIP Exclusive -alue on korotettu, joten sieltä on parhaat näkymät lavalle. Alueella on luonnollisesti pöytiintarjoilu.

Pyhäjärviristeilykeikkojen lipunhinnat:

ke 15.7. Duo Kummitusjuna 25 eur / hlö.
to 16.7. Micke Björklöf & Lefty feat. Chef 22 eur / hlö
pe 17.7. Timo Rautiainen & Ville Ojanen Duo 22 eur / hlö
la 18.7. Kauko Röyhkä soolo 25 eur / hlö
Lipunmyynti: Hopealinjan lipunmyynti, joka sijaitsee Tampereen Laukontorilla.
Ikäraja: K-18

Ratinanniemen VIP Exclusive:

195 eur / kpl / päivä
(min. 2 lippua / hlö tai yritys)
VIP Exclusive lipunmyynti: vip@tammerfest.fi tai Teemu Salminen, teemu@tammerfest.fi
Ikäraja VIP-alueelle: K-18

Perusliput myy Lippupalvelu.

Tutustu verkkosivuihimme: www.tammerfest.fi

Median akkreditointi on alkanut osoitteessa http://tammerfest.fi/info

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
#tammerfest @Tammerfest
www.facebook.com/tammerfest