Uusi Suomi yhteistyöhön Soundin ja Episodin kanssa

Uusi Suomi yhteistyöhön Soundin ja Episodin kanssa

Verkkouutislehti Uusi Suomi ja viihdemediayhtiö Pop Media ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Pop Media tuottaa Uuden Suomen sivuille viihdekulttuuria käsittelevän osion, jonka sisällöstä vastaavat muun muassa musiikkimedia Soundin ja elokuvamedia Episodin toimitukset.

Uusi Suomi ottaa samalla laajasti käyttöön Pop Median ylläpitämän tv-oppaan kake.fi. Huhtikuun aikana alkavaan yhteistyöhön kuuluu lisäksi mediamyyntiä ja digimedian tuotekehitystä.

”Uusi Suomi haluaa kasvaa parhaiden kumppaneiden kautta ja viihdeuutisten alueella Pop Media on yksi laadukkaimmista. Nykyiset kohderyhmämme ovat hyvin erilaiset, joten yhteistyön avulla molemmat yhtiöt kasvattavat kävijämääriään verkossa. Aloitamme tietyltä tasolta ja saatamme tiivistää yhteistyötä, kun olemme saavuttaneet asetettuja tavoitteita”, kertoo Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko.

”Yhteistyö Uuden Suomen kanssa on luontevaa, koska korkea laatu kuuluu niin heidän kuin meidänkin sisällöntuotannon perusarvoihin. Kuluttajat löytävät nykyään ne sivustot, joiden sisältöihin panostetaan. Pop Media hakee jatkossakin erilaisia yhteistyömalleja ja kasvua erityisesti mobiilikäyttäjissä”, jatkaa Pop Media toimitusjohtaja Tuomo Häkkinen.