Voice Of Finland -kisaaja esiintyy Takomo Percussionin uudella sinkulla

Voice Of Finland -kisaaja esiintyy Takomo Percussionin uudella sinkulla

Kilpailussa ylistetty Kerttu Suonpää kuullaan ”Time Is Up” -biisissä vokalistina


EDM-musiikkia, klassisia lyömäsoittimia ja visuaalisia show-elementtejä yhdistelevä Takomo Percussion julkaisee ensimmäisen singlensä, jossa on mukana myös solisti. Viisikon ”Time Is Up” -biisissä vierailee viime vuonna Voice of Finlandissa ylistetty parikymppinen Kerttu Suonpää.

”Tunnen Kertun samasta lukiosta ja sitä kautta tuli ajatus pyytää häntä fiittaamaan. Onneksi suostui, koska mimmi osaa hommansa!”, kommentoi biisin säveltäjä Mikko Renfors. Kappaleen sanoituksesta vastaa nuori lupaus Kalle Ruusukallio. Kerttu Suonpää työstää tällä hetkellä myös omaa materiaaliaan.

Takomo Percussionin ensimmäinen biisijulkaisu oli ”Lights Off”, jonka videon voi tsekata tästä! Biisi keräsi huimasti klikkejä sosiaalisessa mediassa ja toi roppakaupalla yhtyeelle positiivista palautetta. Kokoonpano on on ennättänyt tehdä jo keikkoja konserttisaleissa, koulukonserttikiertueita, tv-esiintymisiä, yhteistyötä tunnettujen suomalaisartistien kanssa ja julkaista cover-biisejä. Tulossa on myös pelimusiikkikonsertteja.

Tunnin liveshow on mahdollista kokea Tampereen Semafori -ravintolassa torstaina 16.4. n. klo 23.00. Vapaa pääsy, tervetuloa! Katso näyte jo ennakkoon, mitä on luvassa!

 

#takomopercussion
www.takomopercussion.com
www.facebook.com/takomopercussion