Kävijöitä Kalajoen Hiekkasärkillä kolmen päivän aikana noin 30 000

Kävijöitä Kalajoen Hiekkasärkillä kolmen päivän aikana noin 30 000

Perinteinen Kalajoen Juhannus vietettiin tänä vuonna uudessa paikassa Tapahtumakeskus Merisärkän ja Ravintola Stagen ympäristössä. Alue oli edellisvuosiin nähden kompaktimpi ja sisätilalava Summer Heat suojasi ajoittaisilta kesäsateilta. Päälava ulkoalueella oli sijoiteltu siten, että näkyvyys oli esteetön sadankin metrin päästä yleisön istuessa ja viettäessä kesäpäivää.

Liki 30 esiintyjää siivittivät yleisön juhannustunnelmaan Suomen perinteikkäämmällä juhannusareenalla. Heidän joukossaan uskomattoman show’n tarjoillut Haloo Helsinki!, helikopterilla paikalla saapunut JVG, pop-tähti SANNI ja Suomen kovin rock-piiskuri PopedaBasshunterin joutuessa peruuttamaan esiintymisensä jatkolentosotkujen takia, paikalle hälytettiin Basic Element, joka oli kotimatkalla Vaasan kentokentällä, mutta teki U-käännöksen. Parinkymmenen vuoden takainen poptähti Princessa todisti olevansa edelleen täydessä tanssittajaiskussa.

Kävijöitä Kalajoen Hiekkasärkillä oli kolmen päivän aikana yhteensä noin 30 000.

Festivaalijohto kommentoi:
”Otimme askeleen kohti uutta ja tulimme juhlimaan Tapahtumakeskus Merisärkän ympäristöön. Saimme aikaiseksi paljon hyvää uudistamalla esimerkiksi päälavan katsomoalueen ja kiinteän lavan Summer Heatille. Saimme käyttöömme useita anniskelupisteitä ja jonoja ei päässyt syntymään. Nyt mietimme tulevaa ja tiedotamme myöhemmin, kuinka jatkamme tätä ainutlaatuista ja Suomen perinteikkäintä juhannusjuhlaa, Kalajoen Juhannnusta. Sitä aitoa ja alkuperäistä.”

Kalajoen Juhannus ensi vuonna 23.-25.6.2015

www.kalajoenjuhannus.fi
www.facebook.com/Kalajoenjuhannus