Kesän hauskin kiertue: Stand Up Finlandia tien päällä toukokuusta alkaen

Kesän hauskin kiertue: Stand Up Finlandia tien päällä toukokuusta alkaen

a6944a8b49ce54028169fd05a2ecef58

Jo kuudetta kertaa järjestettävä Stand Up Finlandia -kiertue pakkaa kiertueautoon jälleen hauskojen herrojen rivistön Pete Kososen, Jape Grönroosin, Tommi Mujusen, Joni Koivuniemen, Zaanin ja Rudi Rokin. Uutena Finlandiona kiertuetta tähdittää Naurun Tasapainon syksyllä 2015 voittanut Matti Patronen. Retkue lupaa omalta osaltaan tehdä keikkayleisön kesästä unohtumattoman hauskan ja vallattoman. Kiertue alkaa 27. toukokuuta ja päättyy elokuussa.

Nyt kasassa on iso pitkään yhdessä ollut porukka, jota pakkaa minä tulen nyt sotkemaan. Sakki on kirjava, mutta yhdessä aika killeri yhdistelmä. Ympäristö vaikuttaa myös tunnelmaan, joten odotan innolla minkälaiseksi omat esitykseni muokkautuvat!”, Patronen kommentoi.

Stand Up Finlandia -menestyskonsepti jalkautuu keskelle kauneinta suvea niin isoihin kaupukeihin kuin pienemmille paikkakunnille, joissa ei varsinaisia stand up klubeja ole tarjolla. Erikoisuutena konseptissa on seitsemän koomikon yhdistelmä, joka antaa katsojalle yhdellä lipulla aimo annoksen huumoria. Varsinaisen käsikirjoituksen lisäksi esitykseen on jätetty tilaa improvisaatiolle.

”Odotan kiertueelta häiriintynyttä ryhmähenkeä näin kirjavan joukon kanssa! Vähäpukeista kesäteatteriyleisöä ja hulvattomia keikkoja sekä Suomen kesää hyttysineen”, kirjaa Patronen odotuksiaan.

Uudella Stand Up Finlandia -kiertueen jäsenellä on runsaasti esiintymiskokemusta ja lista adjektiiveista, jotka kuvaavat suomalaista stand up -yleisöä, syntyy nopeasti: hillitty, kohtelias, hyväkäytöksinen ja vieraanvarainen.

”Fiilikset eivät voisi olla korkeammalla. Mikäpä olisi hienompaa kuin kiertää kesäteattereita ja erilaisia ABC-asemia. Tällä sakilla voi tapahtua ihan mitä vaan. Kannattaa siis ehdottomasti tulla katsomaan, mikä on sellainen show, jota tekijät ovat itsekin odottaneet vesi kielellä talvesta saakka. Tarjolla on sellainen kattaus koomikoita, joita ei juuri samassa illassa muualla näe. Eli jos komiikka kiinnostaa vähääkään ni tämähän on ihan must!”.

Show’n kesto on noin 2 tuntia sisältäen väliajan. Ikäraja K-15 ellei toisin mainita.

Stand Up Finlandia -esiintymiset:
27.5. Ähtäri, Ähtäri-halli
17.6. Äänekoski, Kartanon Kievari
28.6. Valkeakoski, Valkeakosken kesäteatteri
1.7. Hamina, Bastioni
2.7. Kuopio, Pannuhuone K-18
7.7. Tampere, Komediateatteri
8.7. Vierumäki, Vierumäki Areena K-18
9.7. Pori, Kirjurin kesäteatteri
16.7. Helsinki, Apollo Live Club K-18
20.7. Kuortane, TerwaPop Terassi K-18
21.7. Kurikka, Kurikka-Seuran kesäteatteri
22.7. Piippola, Keskipisteen kesäteatteri Kepitys
23.7. Joensuu, Ravintola Kerubi K-18
30.7. Kotka, Tampsan tanssilava
5.8. Naantali, Naantalin Kaivohuone K-18
6.8. Helsinki, Apollo Live Club K-18

Kiertueen infot, lipunhinnat ja ennakkomyyntilinkit:
http://www.standupfinlandia.fi/
www.facebook.com/standupfinlandia/