Kalajoen Juhannuksen alue laajenee ja leirintä palautuu entiselle paikalleen

Kalajoen Juhannuksen alue laajenee ja leirintä palautuu entiselle paikalleen

Suomen perinteikkäin ja idyllisin juhannusjuhla Kalajoen Juhannus vietetään Kalajoen Hiekkasärkillä torstaista lauantaihin 23.-26.6.2016. Viime vuotisten muutosten jälkeen luvassa on mieluisia alueen kehitysuutisia, kun festivaalialue laajenee yli kaksi hehtaaria ja leirintäalue palautuu entiseen paikkaansa Top Campingiin.

Festivaalin tunnelmasta vastaa tunnetusti kesän kuumin esiintyjäkattaus kuten pop-tähdet SANNI, Mikael Gabriel, Evelina ja Anna Abreu sekä räppiosasto Petri Nygård, Lord Est, Sini Sabotage, Brädi, Nikke Ankara, Tippa T, Uniikki, Tuomas Kauhanen, Spekti, Mäkki ja Teflon Brothers sekä hiphopia, R&B:tä ja kantria yhdistelevä Stig. Takuuvarmaa viihdettä bileiltaan tarjoavat myös Poju, Movetron, Aurora, EDM-artisti Ilari sekä DJ:t RNO ja Cireet. Juhannusjuhlan kliimaksin tarjoaa Suomen kovin rock-kone Popeda.

”Viime vuonna toinen tapahtumatoimija oli alueella järjestämässä omaa tapahtumaansa, mikä aiheutti yleisölle sekaannusta. Nyt on mahtavaa tarjota yleisölle parasta juhannusfestarikokonaisuutta, kun alueella ei ole kuin yksi, se aito ja alkuperäinen, Kalajoen Juhannus -tapahtuma. Olemme iloisia myös siitä, että leirintä on jälleen majoituskäytössämme ja festivaalialue kokee mittavan laajennuksen”, kommentoi festivaalijohtaja Juha Laitala.

Kalajoen Juhannus juhlitaan Suomen Rivieralla, Kalajoen Hiekkasärkillä. Ennakkolipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lipputoimistossa. Festivaalialue on ikärajaton pois lukien anniskelualueet ja Summer Heat, joissa ikäraja on 18 vuotta.

www.kalajoenjuhannus.fi
www.facebook.com/Kalajoenjuhannus