Ensimmäistä kertaa järjestettävän Iskelmä Live Helsingin ohjelma valmis

Ensimmäistä kertaa järjestettävän Iskelmä Live Helsingin ohjelma valmis

73b1443e3917d675c7a27670d6e079e7

Helsinki saa uuden tapahtuman syyskuun alussa 2.-3.9.2016, kun Suvilahteen nousee pääkaupunkiseudun massiivisin iskelmämusiikin ulkojuhla Iskelmä Live Helsinki. Kaksipäiväisen tapahtuman esiintymislavoille nousevat jo julkistettujen tähtiesiintyjien lisäksi Apulanta, Juha Tapio ja Suvi Teräsniska. Iskelmäkansaa hemmotellaan myös Jean S feat. Essi Hellén -show’lla sekä Agents & Vesa Haajan keikalla.

Aiemmin julkistettujen esiintyjien vaikuttava lista koostuu niin Jari Sillanpäästä, Paula Koivuniemestä kuin Finnhittien kuninkaista, Dannysta, Frederikistä ja Tapani Kansasta. Yhteensä tapahtumassa tullaan näkemään toistakymmentä kotimaan merkittävintä viihdyttäjää.

Tapahtuman yhteydessä vietetään Iskelmäradion 16-vuotissyntymäpäiviä. ”Meiltä on kysytty monta kertaa, että milloin Helsinkiin saadaan kunnon iskelmätapahtuma. Tässä se nyt on. Näistä tulee kaikkien aikojen suurimmat ja upeimmat Iskelmän synttäribileet. Viisitoista huippuesiintyjää, joiden joukossa on Suomi-iskelmän legendoja sekä tämän hetken kirkkaimpia tähtiä. Ja tämä kaikki Helsingin Suvilahdessa. Pääkaupunkiseudulla ei ole koskaan ollut näin suurta tapahtumaa tässä musiikkigenressä. On ilo olla toteuttamassa sitä yhteistyössä maan johtavan festivaaliorganisaation, N.C.D. Productionin kanssa”, kommentoi Iskelmäradion ohjelmapäällikkö Ari Ojala.

Iskelmä Live Helsingin lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Esiintyjät:
Pe 2.9.: Eini, Kake Randelin, Matti ja Teppo, Juha Tapio, Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit, Neljänsuora, Suvi Teräsniska
La 3.9.: Paula Koivuniemi, Agents & Vesa Haaja, Jari Sillanpää, Apulanta, Anne Mattila, Laura, Jean S feat. Essi Hellén, Finnhittien Kuninkaat: Danny, Frederik ja Tapani Kansa

Ennakkomyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Liput alkaen:
pe päivälippu 39,90 eur
la päivälippu 39,90 eur
2 päivää 69,90 eur
vip pe / la 79,90 eur
vip 2 pvää 119,90 eur

Hinnat sisältävät palvelumaksut.

http://www.iskelmalivehelsinki.fi/

Facebook