Karjurock juhlii täyttä kymppiä – samalla lavalla Bonnie Tyler (UK), Jari Sillanpää ja Hevisaurus

Karjurock juhlii täyttä kymppiä – samalla lavalla Bonnie Tyler (UK), Jari Sillanpää ja Hevisaurus

d2a4a6165a23891503e3e7a0861998b6

Pienestä kylätapahtumasta 15 000 hengen mittavaksi maalaisfestivaaliksi kasvanut Karjurock juhlii 10-vuotista taivaltaan Uudenkaupungin Lokalahdella 14.-16.7.2016. Rohkeasti omalla linjallaan edennyt festivaali on tuonut maailman huippunimiä vuosittain heinälatojen katveeseen.

Kolmipäiväinen festari alkaa torstaina koko perheen tapahtumalla, jossa esiintyvät ANNA ABREU ja HEVISAURUS. Musiikin lisäksi vieraita viihdyttää tivoli ja oheisohjelmaa on tarjolla laajalle asiakaskunnalle vauvasta vaariin.

Perjantaina lavalle nousee BONNIE TYLER (UK), jonka musiikki saa fanit liikkeelle vielä lähes 40 vuoden jälkeen. Mikä olisikaan parempi tilaisuus muistella 70-80 -luvun taitetta, kuin kuulla livenä legendaarisia hittejä kuten ”Total Eclipse of the Heart” tai ”It’s a Heartache”? Tylerin levyjä on myyty huikeat yli 100 miljoonaa kappaletta.
Historian havinaa löytyy myös PELLE MILJOONA OY:n kokoonpanosta. Poppoo vetää toistaiseksi viimeisen keikkansa, joten tätä ainutlaatuista kokemusta on mahdollista todistaa Karjurockissa.

Koko Suomen JARI SILLANPÄÄ hurmaa yleisön lauantaina. Tämä yksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimmista tähdistä on tehnyt vahvaa nousujohteista uraa jo yli parinkymmenen vuoden ajan. ”Satulinna”, ”Malagaan” ja ”Sinä ansaitset kultaa” räjäyttävät kesäillan livepotin.

Lauantain raskaampaa esiintyjäkaartia edustaa STRATOVARIUS. Vuodesta 1982 keikkaillut kotimaamme eturivin vientimetalliyhtye Stratovarius on kehittänyt vuosien aikana musiikkiaan modernimpaan suuntaan, joten kesällä tarjolla on uskomaton kattaus perinteistä ja modernia powermetallia!

Kivikylän VIP tarjoaa puitteet niin seurusteluun kuin makuelämyksiin. VIP:n ruokalistan teemana on paikallisuus sisältäen muun muassa oman tilan Highlandia. VIP-liput ovat viime vuosina myyty loppuun. VIP:n isäntänä toimii JANNE PORKKA ja showsta vastaa DIVET SHOW BY MARKO VAINIO.

Karju Camp on festivaalin leirintäalue asiakkaille teltta- ja vaunumajoitukseen. Karjurockia on kehitetty jatkuvasti koko sen historian ajan. Tämän vuoden suurin uutuus on leirintäalueelta löytyvä saunakylä, josta löytyvät jatkuvalämmitteinen sauna, suihkut sekä vesivessat unohtamatta hiekkarannalla varustettua isoa lampea. Festarivieraille on tarjolla myös kattavat kuljetukset Turku-Uusikaupunki-Rauma akselilla.

Varmistuneet esiintyjät:
Torstai: Anna Abreu, Hevisaurus. Perjantai: Bonnie Tyler (UK), JVG, Pelle Miljoona Oy, YÖ, Francine, Klamydia. Lauantai: Jari Sillanpää, Kaija Koo, Stratovarius, Dave Evans (UK), Neljänsuora, Pertti Kurikan Nimipäivät, Roope Salminen & Koirat, Sparzanza (SWE), Kilpi. VIP: Janne Porkka, Divet Show by Marko Vainio

Lisätiedot: www.karjurock.fi