Kansainvälisesti tunnetut artistit Blues&Rock-festivaaleille

Kansainvälisesti tunnetut artistit Blues&Rock-festivaaleille

Idyllisessä Tammisaaressa 9.-10.7. järjestettävä Blues&Rock-festivaali saa esiintyjäkseen kansainvälisesti tunnettuja ja palkittuja artisteja. Janis Joplinin ääneen verrattu artisti, näyttelijä ja ääninäyttelijä Dana Fuchs sekä kanadalainen bluesrock-kitaristi ja laulaja Anthony Gomes ovat esiintyneet valtaville yleisömäärille maailmalla. Lavalle nousevat myös brittiläinen, Joe Cockerin, Bryan Adamsin ja Jonny Langin ääneen verrattu Sean Webster yhdessä the Dead Lines -yhtyeensä kanssa ja yhdysvaltalais-suomalainen Slim Butler Trio, jonka rovaniemeläisrivejä vahvistaa afroamerikkalaisen blues-sukupolven artisti Andrew Black. Kotimaista osastoa täydentää jazz-blues-soul -laulaja Emilia Sisco & Helge Tallqvist and his band, joka yhdistelee amerikkalaista jazz-perinnettä, moderneja sovituksia ja soul-musiikkia sekä Ben Granfelt BluesRocks-kokoonpanon kera.

”Blues&Rock on Euroopassa erittäin suosittua eri ikäryhmissä. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokemaan tämä festarin muodossa! Tapahtuma tulee jäämään mieleen Suomen kesästä, tunnelma tulee olemaan uskomaton!”, lupaa festivaalin järjestäjä Kristian Karnell.

Paitsi kansainvälisellä artistirosterilla, tapahtuma hemmottelee yleisöön laadukkaalla ja monipuolisella ruoka- sekä juomatarjonnalla. Merenrannalla sijaitseva, lämminhenkinen ja rento bluesrock-tapahtuma toteutetaan nyt kolmatta kertaa.

Tapahtuma tarjoaa median edustajille VIP-lipun illallisineen sekä kyydityksen Helsingistä. Paikkoja on rajoitetusti. Akkreditointi 6.6. mennessä: taija@propromotion.fi

ESIINTYJÄT:

Lauantai 9.7.
Dana Fuchs, Anthony Gomes
Sean Webster and the Dead Lines
Emilia Sisco with Helge Tallqvist and His Band
Slimbutler trio feat. Andrew Black, BluesRocks feat. Ben Granfelt

Sunnuntai 10.7.
Micke Björklöf & Bluestrip
Blueström

LIPUT:

VIP-lippu 99,20 eur /henkilö (huom. VIP-lippuja on myynnissä rajoitettu määrä)
Nurmikenttälippu 40 eur ennakko / 45 eur ovelta
Sunnuntaibrunssi 25 eur/henkilö

Liput myy www.ticketmaster.fi

www.bluesrock.fi