Sami Hedberg suunnitteli jääkiekon MM-kisoihin humoristiset fanipaidat

Sami Hedberg suunnitteli jääkiekon MM-kisoihin humoristiset fanipaidat

0caa85c0e24f8401dd5636d19cc9d26d

Koomikkona, näyttelijänä ja TV-tähtenä tunnettu Sami Hedberg otti jälleen uuden aluevaltauksen suunnittelemalla yhteistyössä Jack & Jonesin kanssa humoristiset fanipaidat jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuja varten.

Perinteisten logopaitojen sijaan faneja puhutellaan huumorin kautta. Paidoissa seikkailevat Sami Hedbergin luomat hahmot jääkiekkomaailman ympäriltä: True Fan Since 1995, Puck Sucker -maalivahti ja Wood Ögon -tuomari.

”On erittäin hienoa päästä tekemään yhteistyötä Jack & Jones -brändin kanssa. Se on merkki, jota olen myös oikeasti itse käyttänyt pitkään. Saimme upeasti ideoitua yhteen jääkiekon MM- kisat ja komedian sekä tuotua ainutlaatuisen yhteistyön uudella tavalla esille. Odotan innolla kisoja ja se että saa tilaisuuden tehdä tällaista yhteistyötä, tekee minut onnelliseksi. True Fan.”, kommentoi Sami yhteistyötä.

”Yhteistyö Samin kanssa tukee strategiaamme, jossa pyrimme tuotteistamaan some-ilmiöitä. Samilla on todella paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa sekä Samin YouTube-videot ovat Suomen katsotuimpia ei musiikkia sisältäviä videoita”, sanoo Jack & Jonesin Suomen markkinointivastaava Kalle Karlsson.

Jack & Jones on osa BESTSELLER-perheyritystä ja yhtiö tekee nyt ensimmäistä kertaa yhteistyötä maailmantähtien sijaan paikallisen julkisuudenhenkilön kanssa Suomen markkinoilla.

Sami Hedbergin voi nähdä seuraavan kerran Sam’s Comedy Clubin keikoilla Helsingin Apollossa pe 6.5., Tomaatteja! Tomaatteja! -stand-up-festivaaleilla Hämeenlinnassa la 14.5. ja LIVE-keikalla Helsingin jäähallissa la 28.5. Hänen järjestämät Pullukka Runit juostaan Kuopiossa la 11.6. ja Vierumäellä la 9.7.

http://samihedberg.com/